Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Титанови съдове

ИСТИНСКА ЦЕННОСТ ВЪВ ВАШАТА КУХНЯ


ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ RSI са с високо качество и създадени за супер резултати при готвенето. Готвейки и печейки в RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ пестите време и енергия. Приготвената по този начин храна запазва вкуса, витамините и минералите (нутритивните качества), цвета и свежестта на продуктите, по-вкусна и сочна е. RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ са изключително устойчиви на увреждане, храната не залепва за дъното, бързо и равномерно разпределяне на температурата върху цялото дъно, така че не е необходимо разбъркване, лесно почистване и поддържане.

РСИ ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ са резултат от най-новите изследвания и представляват професионален продукт с изключително високо качество. Масивното алуминиево тяло и компактното дъно гарантират равномерното разпространение на топлината и високото качество на готвене. Изработката на съдове от титан е нов технологичен процес в комбинация с незалепващия слой Keravis. който съдържа керамични микрочастици с изключителна твърдост, той гарантира изключителна устойчивост на всякакви увреждания.







Дълбочина: 6,5 см; Диаметер 024; цена: 133,00 лв;




Дълбочина: 6,5 см; диаметер: 028;


КАЧЕСТВА, НА КОИТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСТОИ
• възможност за готвене и печене на храната
• готвейки и печейки в RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ пестите време и енергия
• приготвената храна запазва вкуса, витамините и минералите (нутритивните качества), цвета и свежестта на продуктите
• приготвената храна е по-вкусна, сочна и хрупкава
• RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ са изключително устойчиви на увреждане
• храната не залепва за дъното
• бързо и равномерно разпределяне на температурата върху цялото дъно, така че не е необходимо разбъркване
• възможности за готвене или печене с малко или без мазнина
• изключителна стабилност на тавата
• дъното на съда не се огъва при високи температури
• лесно почистване и поддържане

УПОТРЕБА
RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ трябва да се измият добре преди употреба и да се забършат. След това вътрешността се намазва с тънък слой мазнина (олио или масло) с помощта на суха памучна кърпичка, леко напоена в мазнината. Така съдът е готов за употреба.

ПОДДРЪЖКА
Поддръжката на RSI ТИТАНОВИТЕ СЪДОВЕ е проста, не е необходимо да се остъргват остатъците от храна, всички остатъци можем да отстраним съвсем просто като забършем съда с хартиена или памучна кърпа (препоръка: с кърпа от микровлакна и обикновена топла вода) и да я измием с мек течен миещ препарат без търкане и остъргване.
За отстраняването на упоритите замърсявания винаги използвайте гъбка. Не бива да се използват абразивни средства (например домакинска тел), както и гъбки с груба повърхност или метални гъби (възглавнички), които с течение на времето могат да доведат до изтъняване на защитния слой.
В случай че вследствие на продължителната употреба върху съда се появят следи от котлен камък, необходимо е в съда да се
налеят еднакви количества оцет и вода, да се оставят да действат 5 минути, съдът да се обърше и след това да се повтори процедурата с нанасянето на тънък слой мазнина върху вътрешността на съда.
Тези съдове са устойчиви при миене в миялна машина, но трябва да се обърне внимание на следното: титановите съдове се мият на ниски температури (50º C или ECO), с минимална доза миещ препарат. Течните препарати и ниските температури са гаранция за по-дългия живот на титановите съдове на RSI.
След измиване е необходимо да се повтори процедурата с нанасянето на тънък слой мазнина върху вътрешността на съда, за да е готов за следваща употреба.




Дълбочина 4,5 см; размер 28*28 см; 148,70 лв;

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации