Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Аква кърпа

Цена: 30,00 лв.
Аква кърпа
 
РСИ      намаление       15% намаление от 22.10.  - 26.10.2018 г.   
30,00 лв 25,50 лв.


100% естествен продукт създаден от целулоза Ефект при чистене и пране: аква влакната активират водата (намаляват повърхностното напрежение на водата) и поемат нечистотиите – задържат ги в себе си и напълно ги отделят при допир с вода – почистват се сами. Добавки при чистене и пране: не са необходими – активираната вода бързо прониква в нечистотиите и ги разтваря без добавяне на химически средства. Аква кърпата се използва в домакинството и извън него, за активизиране на водата и за мокро почистване на всички повърхности без ограничения. Почистващата сила е и сила на пране! Може да се прилага за пране на дрехи – ръчно или в перални машини, до 30° без перилен препарат. Идеален естествен компрес. За активиране на 10-15 л вода.

Използва се в домакинството и извън него, за активиране на водата и за мокро почистване на всички повърхности без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, санитарна керамика, мебели, леки коли).Почистващата сила е и сила на пране! Може да се прилага за пране на дрехи – ръчно или в перални машини, до 30 oC без перилен препарат. Идеален естествен компрес.


AKWA КЪРПА Копринено блестяща, нежна кърпа, истинско чудо на природата във вашия дом! С AKWА пестите време, сили и енергия, които са ви необходими при класическото чистене, а също така и финансови средства (защото не са ви необходими химикали), опазвате своето здраве и повече от всичко – щадите и опазвате природата! Akwa с размер 23x18 см е достатъчна за активирането на 10 до 15 л вода. AKWA кърпата се използва в домакинството и извън него – за активиране на водата и мокро чистене на всякакви повърхности, без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, врати, санитарна керамика, мебели, пластмаси...). Можете също така чудесно да почистите автомобила си – както отвътре, така и отвън – без дори една капчица перилен препарат! Активираната вода, с която сте чистили може да се използва за поливане на стайни и градински цветя – резултатите ще ви изненадат приятно!
Състав: 100% дървесна целулоза

Почистващ ефект: активиране на водата и изключително силно привличане на нечистотиите (задържат а после отделят напълно нечистотиите при допир с водата – сами се чистят).

Добавки при чистене: не са необходими ( никога не използвайте Akwa кърпите в комбинация с почистващи средства)

Повърхности: за чистене на всякакви повърхности без ограничения – отстранява нечистотиите от всички повърхности без остатък (отстранява бактериите от третираните повърхности); използва се за поддържане на личната хигиена.

Поддържане: кърпите се изчистват чрез просто изпиране във вода (след употреба изперете добре Akwa кърпата, изцедете я според инструкциите, изтръскайте я и я прострете да изсъхне – да не се суши върху силно нагрети повърхности – радиатори, силно слънце...)
ПРИЛОЖЕНИЕ НА AKWA КЪРПАТА
1. Поставяте своята AKWA кърпа в неподвижна вода, например в умивалник, леген, кофа, вана… и в същия момент водата се активира. Идеалната температура на водата е 20С, а максималната температура не бива да превишава 30С.
2. В зависимост от замърсеността на повърхността измийте я с повече или по-малко влажна AKWA кърпа без да я притискате (бършем полека, без т.нар. търкане).
3. Поставете отново AKWA кърпата във вода, сгънете я на две, изцедете я добре и още веднъж минете с нея по същата повърхност, за да отстраните остатъците влага. Ако не сте доволни от първия опит, повторете двете последни действия – ще бъдете впечатлени!
4. След чистене изперете основно AKWA кърпата в чиста вода. Отново я сгънете два пъти преди да я изцедите – така се предпазват влакната. След това изтръскайте кърпата и я прострете да съхне.
КАК ПОЧИСТВАТ AKWА КЪРПИТЕ

Чисти активираната вода - Akwa кърпите активират водата и пренасят нечистотиите! Което значи, че с Akwa кърпите можем да забърсваме, да перем СЪС и ВЪВ водата, която е активирана, но не и да търкаме или полираме.

Начин на действие – активираната вода обвива нечистотиите, меката кърпа поема водата и заедно с това пренася нечистотиите. Така влакното е в състояние да поеме и транспортира 500% повече тежест от собственото си тегло. Поради капилярния си ефект кърпата е в състояние, след като е поела всичката нечистотия, да я отдели заедно с всичките микроорганизми. Така че с леко потапяне в обикновена неподвижна вода кърпата се почиства сама! Така почиства AKWА! По естествен начин, без химически добавки. AKWA кърпата остава чиста, хигиенична и без мирис, готова за повторно използване.

Заместете химичния прах за пране: Екологично пране - без перилен препарат










2 коментара:

  1. Много се радвам че попаднаха на тази статия и се надявам и за в бъдеще да ни пишете.В крайна сметка всеки един дом се нуждае от почистване, но уви препаратите с които минаваме и кърпите за да почистим праха от който няма спасение, остават отново следи от прах, дори и след като вече си минал.Явно зависи с какви кърпи чистим и още сега ще отида да си купя кърпа и дано всичко е така както пишете. Знам че в праха по мебелите има и частица от нашата кожа понеже ние искаме или не се люпим,макар и не така явно, затова поне няколко пъти през седмицата или през ден трябва да се почиства според мен.тава бързо и лесно.

    ОтговорИзтриване
  2. Не вярвах че подобна кърпа може така добре да изчисти прахта по мебелите и техниката която е тъмна- черна и с гладка повърхност.Повечето винаги оставя след себе си пак прашинки с тази, се вижда коренна разлика.Дори ме хвана яд защо по рано не я открих да я ползвам.Е разбира се след няколко часа се вижда че има пак палки песачинки,но няма как прахта е от нашият живот.Другото,което ми хареса при тези кърпи е че не е нужно да има специален разтвор, а само във вода и чистят,след това само изпираме и сме готови .

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации