Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово йонно-лечение
Подобрете имунитета си

Силата на добрия масаж
Ползата да сте сътрудник
Био-енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ФЛЕКСИ

Цена: 60 т. 105 лв.

Добавката TIENS Флекси помага при борба с възпаление на ставите, за възвръщане на гъвкавостта на ставите и избягването на сутрешната скованост. Базирана е на Традиционната китайска медицина с противовъзпалителна формула от естествени съставки - Агарик Блазей, Куркума и Дяволски нокът.
Има високо съдържание на класическите съставки за грижа на ставите като глюкозамин, хондроитин и хиалуронова киселина.

- гъвкави и здрави стави;
- помага за поддържане на активен начин на живот във всяка възраст;
- помага за възвръщане гъвкавостта на ставите;
- защитава и смазва хрущялната тъкан в ставите;
- отстранява дискомфорта в ставите, свързан с възрастта или работата;
- осигурява противовъзпалително действие за ставите.

Начин на употреба: Приемайте по 2 таблетки дневно, препоръчително между храненията.

Препоръчва се за хора,които:
- страдат от ставни проблеми
- извършват усилена физическа работа и се нуждаят от допълнителна енергия
- искат да защитят своите стави и мускули
- водят активен начин на живот или спортуват редовно
- желаят да предотвратят, свързаното с възрастта влошаване на здравето,като скованост на ставите, и искат да останат активни

Състав на 1 таблетка: 
Глюкозамин (растителен) 250 mg
Хондроитин (морски) 100 mg
Екстракт от Агарик Блазей 5:1 50 mg
Куркума (95% Куркумин) 50 mg
Екстракт от Дяволски нокът 10:1 50 mg   
Хиалуронова киселина 5 mg
Допълнително съдържа: микрокристална целулоза (стабилизатор), хондроитин сулфат, силициев диоксид (антислепващ агент), магнезиев стеарат (стабилизатор).


Производител: TIENS Group, Китай

TIENS Флекси има цялостна и иновативна, базирана на Традиционната китайска медицина,противовъзпалителна формула от естествени класически съставки за грижа за ставите.
ТIENS Флекси съдържа Агарик блазей, в китайската традиция, известна като Гъба-Слънце. Тази специална съставка е една от най-популярните здравословни храни, растящи в Югоизточен Тибет, Юнан, Северен Съчуан в Китай. Тя е богат източник на витамини и минерали като калий,
фосфор, магнезии, калций, желязо. Гъбата реминерализира костите и ставите. Агарик блазей е богат източник на полизахариди като бета-глюкани, които осигуряват противовъзпалителни свойства, полезни при ревматоиден артрит.

Дяволският нокът е растение, произхождащо от Южна и Югоизточна Африка, което е богато на месинг, фенолни киселини и бета ситостерол глюкозид. Неговият обезболяващ и противовъзпалителен ефект има сходни функции с тези на нестероидните противовъзпалителни средства върху коленете и тазобедрените стави. Той е много ефективен срещу възпаления и е добър за здравето на ставите, ставните връзки и сухожилията.

Куркумата е растение, което има много дълга история на употреба, датираща от близо 4000 години. Тя е широко използвана в Традиционната китайска медицина при контузии и ревматични болки от много дълго време. Тя е богата на джинджифилов месинг, куркумин и т.н. От куркумата са изолирани повече от 100 активни компонента, включително турмерон и куркуминоиди, които проявяват противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, полезен при остеоартит.

ТIENS Флекси има високо съдържание на класически съставки като Глюкозамин, Хондроитин и Хиалуронова киселина,ефективни при използване за грижа за ставите. Нашите хрущяли и стави имат достатъчно количество Глюкозамин и Хондроитин, когато сме млади, но с напредването на възрастта, тялото произвежда по-малко от тях, което извежда на преден план влошаването на състоянието на съединителната тъкан и ставите. TIENS Флекси има цялостна формула за ставите,съдържаща високи нива от тези две ценни съставки. Те помагат за поддържане на подвижността на ставите, предпазват структурата и еластичността на хрущялите. От своя страна Хиалуроновата киселина и Хондроитинът имат способността да привличат водата, наред с другите свойства, тяхната основна функция и полза за тялото ни е да свързват водата и да смазват подвижните части на тялото като стави и мускули. Така тези две съставки помагат за поддържане на нормалната функция на ставите като амортисьори и са полезни като лубрикант, помагайки за възвръщане на гъвкавостта на ставите и избягването на сутрешна скованост.


  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации