Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ

Цена: 50 мл. 35,00 лв.

КРЕМ С ЕКСТРАКТ ОТ ОХЛЮВИ  

РСИ      намаление       15% намаление от 13.05. - 17.06.2019 г.   
35,00 лв  29,75 лв.
  • Има регенериращо, омекотяващо и хидратиращо действие върху кожата.
  • Помага за омекотяването на белези, премахва следи от акне, стрии, изгаряния, петна и мимически бръчки.
  • Предпазва кожата от вредните въздействия на околната среда.
  • Подобрява циркулацията на кръвта.
  • Перфектна грижа за лицето и кожата на шията и деколтето.
  • Не съдържа синтетични оцветители и парфюми, без минерални масла, без парабени и без парафин.
  • Не е тестван върху животни.
  • Екстрактът се извлича от живи охлюви, без да им се нанася никаква вреда.

СЪСТАВ: Екстракт от охлюви (филтрат) Масло от Шеа Витамин Е

Секретът от охлюви е естествена съставка, която е с отлични характеристики в областта на медицината, известни още от времето на най-прочутия лекар в древността - Хипократ, който е използвал като лек за възпаление на кожата компреси със слуз от охлюви. Секретът от охлюви е естествен продукт със забележителни козметични свойства, който съдържа естествени: Алантоин, който стимулира клетъчната пролиферация (увеличаване на броя клетки в дадена тъкан чрез тяхното разрастване и размножаване) и възстановяване на повредени тъкани. Благодарение на ефективността му се използва в някои препарати за лечение на язви, рани и изгаряния. Колаген – действа като мощен регенератор на кожата и стимулира обновяването на клетките, оставяйки кожата гладка и мека. Тази съставка е толкова ефективна, че тя помага дори и с подновяване на черупка на охлюв, ако е повредена.

Еластин – вещество, което стяга кожата,подмладява клетките, бързо премахва бръчки около очите и устните, стрии, белези и т.н. Гликолова киселина – има отлично действие при ексфолиране на кожата, премахва мъртвите клетки и стимулира създаването на нови, спомага за премахването на петна, стрии и белези по кожата.

Масло от Шеа - Представлява мазна субстанция, която се добива от ядките на африканското дърво Шеа. Ядките се използват за разнообразни нужди в медицината, в козметиката, както и за храна. Маслото от Шеа съдържа голямо количество мастни киселини, повече дори от какаовото и кокосовото. Мастните киселини са от съществено значение за овлажняването и възстановяването на кожата. Маслото стимулира клетъчната дейност, действа възстановяващо на нарушената структура на кожата, има забавящ ефект върху стареенето й, както и добри регенериращи свойства. Съдържа пълен набор от витамините, необходими за поддържането на здрава, добре хидратитрана,мека и гладка кожа. Предпазва кожата от вредните влияния на околната среда, като слънце, студ и вятър.

Витамин Е – е най-ефикасният антиоксидант, който неутрализира свободните радикали. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Той е естествено хидратантно вещество, което възвръща влажността на кожата,придава ѝ еластичност и мекота, изглажда дребните бръчици, поддържа младежки изопнатата кожа, подпомага зарастването на рани и изгаряния, както и заличаването на белези и старчески петна. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата, обогатява я с кислород, като й помага да постигне идеалния баланс между мекота, еластичност и хидратация.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
Изключителен подхранващ крем с екстракт от охлюви, съдържащ мукополизахариди в естествена и биоразградима форма, седем от най-важните за кожата елементи (алантоин, колаген, еластин, гликолова киселина, протеини, витамини и пептиди, които имат свойството да пречистват кожата). Намалява и омекотява белези, премахва следи от акне, стрии, изгаряния, петна и мимически бръчки. Ефикасен е в успешната борба с пигментните петна, като активното почистване на порите позволява връщането на естествения цвят. Премахва мъртвите клетки на кожата и я подхранва с естествен колаген и еластин, изглажда и омекотява кожата благодарение на алантоина. Ежедневната употреба видимо намалява бръчките - за гладка кожа, която изглежда по-млада. Специална формула за чувствителна и суха кожа.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:
Нанасяйте сутрин и вечер върху почистена кожа, с върховете на пръстите си нежно върху лицето, зоната на шията и деколтето, както и на зоните с раздразнена кожа.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:
Има регенериращо, омекотяващо и хидратиращо действие върху кожата. Помага за омекотяването на белези, премахва следи от акне, стрии, изгаряния, петна и мимически бръчки. Предпазва кожата от вредните въздействия на околната среда. Подобрява циркулацията на кръвта. Перфектна грижа за лицето и кожата на шията и деколтето. Не съдържа синтетични оцветители и парфюми, без минерални масла, без парабени и без парафин. Не е тестван върху животни Екстрактът се извлича от живи охлюви, без да им се нанася никаква вреда.
                                                                                                                          Д-р Слободан Ралевич 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации