Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЛИМФОСАН БАЗОВ - (СИБИРСКО ЗДРАВЕ)


Цена: 90 г 32,90 лв.
Оздравяване чрез очистване на лимфната система на човека


В основата на всички лечебно-профилактични ефекти на "Лимфосан базов (обогатен)" лежи комплексното очистващо действие на ендосорбент. В черния дроб протича обезвреждане на преобладаващото мнозинство вредни и чужди вещества, постъпващи в организма отвън или представляващи продукти на неговата жизнена дейност. При нарушение във функциите на очистващата система на черния дроб се получава отравяне не само на клетките на този орган, но и на целия организъм. “Лимфосан базов” (обогатен) помага на черния дроб бързо да се справи с потока токсични вещества и да възстанови своите жизнено важни функции А тъй като описаните очистващи механизми засягат организма като цяло, "Лимфосан Базов (обогатен)" оказва оздравително дейстиве на практически всички органи и системи:

- нормализиране на микрофлората на червата Благодарение на наличието в състава на "Лимфосан" на няколко вида хранителна целуоза и главно на специалния пребиотичен комплекс "Топинулин-тм", новият ендосорбент осигурява пълноценно хранене и оптимални условия за размножаване в червата на бифидо- и лактобактерии. 
- имуностимулиращо действие
Този ефект се обуславя от имуномодилиращите свойства на някои лекарствени растения, влизащи в състава на "Лимфосан", и на природния инулинов комплекс от грудки на земна ябълка. 
- антиатеросклеротично действие
Хранителната целуоза свързва холестерина и жлъчните киселини в червата и с това понижава нивото на холестерина. Освен това, пряко антиатеросклеротично действие имат зародишите на пшеницата, стръковете от детелина и корените от пищялка. 
- противовъзпалително действие
 Изразено противовъзпалително действие притежават такива растителни компоненти на "Лимфосан", като стръкове от жълт кантарион, корени от бергения, червен корен, плодове от шипка и стръкове от детелина. 
- захаропонижаващо действие
"Лимфосан Базов (обогатен)" помага за понижаване нивото на глюкозата: хранителните влакна намаляват всмукването на глюкозата в червата; природния инулинов комплекс нормализира обмяната на глюкозата; листата на черната боровинка притежават инсулиноподобно действие. 
- антибактериално действие
Растителните компоненти на "Лимфосан" съдържат голям брой природни антибиотици - фитонциди. 
- антиалергично действие 
Комплексът от хранителни влакна подпомага свързването на много хранителни алергени в червата; природният инулинов комплекс способства за отстраняване на дисбактериозата на червата, която е една от важните причини за алергизиране на организма; растителните компоненти на "Лимфосан" притежават пряко антиалергично действие. 
- нормализиране на храносмилането
  БАД "Лимфосан базов (обогатен)" помага за справяне с храносмилателните проблеми, като хроничен запек, гастрити и ентероколит, нарушения в жлъчеотделянето и заболявания на черния дроб. 
- онкопрофилактично действие  
Притежавайки мощен очистващ ефект, "Лимфосан базов (обогатен)" помага за неутрализиране на много канцерогени, предизвикващи развитие на рак на дебелите черва и млечната жлеза.

Състав:
грейпфруктов пектин, смола от индийска акация (гуар), инулинов концентрат от грудки на топинамбур, селективни екстракти от алое, резене, корен от репей, листа от маслина, ехинация, хвощ, елеутерокок, мартиния, байкалски шлемник, шипка




Начин на употреба:
Напълнете висока чаша (с дебело стъкло) 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото формиране на бучки.
1)В чашата с вода добавете една чаена лъжичка (можете с малък връх) Bad "Limfosan".Следвайте точно тази последователност, в противен случай сместа може да залепне на дъното на чашата.
2)Миксер с тесен накрайник сместа се разбърква. Включете на ниска скорост, постепенно се увеличава до високо. За минути ще получите еднакво гъста течност, която прилича на на пудинг.
3)При липса на миксер, можете да използвате бъркалка или вилица. В този случай, трябва първо да се смачкат големите бучки, след това с интензивни движения се разбива докато се получи еднородна смес. Моля, имайте предвид, че в този случай, могат да останат малки бучки.
4)Сместа трябва да се пие веднага след приготвянето комбинирано с ядене. Сместа не се оставя за последващ прием.

Приемът е 1-2 пъти на ден, заедно с храната. Курс на приема - 15 дни, повтаря се 3-4 пъти в година.


Какво е лимфната система? Всяка клетка в организма е обградена с особена междуклетъчна течност, чрез която хранителните вещества и кислородът от кръвта постъпват в клетките, тук попадат и всички вредни вещества от жизнената дейност на клетките, а също така и токсичните вещества, бактерии и вируси, проникващи в организма от външната среда. Всички тези болестотворни агенти могат да предизвикат увреждане на клетката и даже смърт. Затова е необходим постоянен отток на междуклетъчната течност, дренаж на всички органи и тъкани, обезпечаващ отстраняването на вредните вещества и освобождаващ пространство за притока на хранителни вещества от кръвта.
Като цяло лимфната система напомня на басейна на река, раждането на която започва от малки ручейчета. Лимфата, подобно на водата в ручейте обтича всяка клетка, след което по лимфните съдове ( реката) попада в лимфните възли. В лимфните възли, които едновременно са и органи на имунната система, се унищожават бактериите и вирусите и частично се обезвреждат вредните за организма вещества. След това лимфните съдове се сливат, формират главния лимфоток, от където лимфата попада в кръвоносното русло. В кръвта и черния дроб завършва процеса на обезвреждане, започнал в лимфните възли. Така, от състоянието на лимфната система в голяма степен като цяло зависи здравето на всяка клетка и на организма. Благодарение на щателно подбраната комбинация от природни сорбенти и билки, всеки продукт от серията „Лимфосан” възстановява и стимулира очистването, обезвреждането и защитните функции на лимфната система, при това, което е много важно , с отчитане на конкретните особености на дадено болестно състояние.


Как работят продуктите „Лимфосани” ?
- механична сорбция
- биохимична сорбция
- биологична сорбция

В основата на тяхното очистващо действие е принципът на ентеросорбцията,т.е.свързването и извеждането на токсините и вредните вещества на чревен тракт.
При това този ефект се достига не само за сметка на механичната сорбция, когато „излишните” мазнини, въглехидрати и тежки метали попадат в своеобразното „сито” от хранителни влакна, но и на биохимичната сорбция – процес, при който молекулите на нискомолекулярните хранителни влакна встъпват в химични реакции с вредните вещества и ги неутрализират.
Тези механизми за очистване са допълнени от принципите на ендоекологичната корекция, при които вредните вещества не просто се премахват, а се обезвреждат на ниво черен дроб. А както е известно именно върху този орган ляга основното натоварване по обезвреждането и изваждането на токсините.
Още едно направление на действието на „Лимфосаните” е антиоксидантната защита на клетките от въздействието на вредните вещества. Нея я осигуряват зърнените зародиши, който съдържат такива силни антиоксиданти като витамин Е, токотриеноли, сквален, витамин А, бета-каротин, коензим Q10, а съшо така селен и цинк.

Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всеки продукт от серията „Лимфосани” изпълнява следните функции:

- ефективно очиства организма ни от вредните вещества като предварително ги обезврежда
- защитава клетките от разрушаващото действие на свободните радикали
- повишава очистващата активност на организма
- нормализира храносмилането
- нормализира чревната флора
- повишава имунитета
- нормализира въглехидратния и мастния обмен
- понижава нивото на холестерина


Освен това, всяка модификация на „Лимфосан” съдържа специален комплекс от растителни компоненти, които притежават насочено действие на един или друг орган на организма ни, като нормализират неговите функции и оказват лечебно-профилактичен ефект.

Какво представляват сорбентите ?
Сорбенти-тела или вещества, които поглъщат други вещества чрез своята повърхност.
Фитосорбенти – комплекс от вещества с растителен произход със сорбиращи свойства, благодарение на които токсините и вредните вещества се свързват и изваждат на ниво чревен тракт.
Фитосорбентите от серия „Лимфосан” – не само изваждат токсините от нашия организъм, но и ги правят безопасни.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации