Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

АЦЕРОЛА ЗА ДЕЦА таблетки

Цена: 90 т. 49,00 лв.


РСИ      намаление 15% намаление от 18.06. - 22.06.2018г. 
49,00 лв 41,65лв.

Смята се, че ацеролата произхожда от полуостров Юкатан. Тя е овален черешоподобен плод, с размер между 1 и 3 см в диаметър. Известна е още като барбадосова вишна, тропическа вишна или пуерториканска череша. Растението е голям и гъст храст, който може да достигне до 4,5 метра на височина. Макар да вирее в ниски и дъждовни места, то е издръжливо и при по-неблагоприятни условия. Ацеролата обаче се нуждае от защита от ветрове, защото коренната система е близо до повърхността и лесно бива изтръгвана от силен вятър. Може да се яде сурова, да се използва за сладко, желе, пюре или сок. Тя е един от плодовете с най-висока концентрация на витамин C, многократно по-голяма от тази в портокалите.

СЪСТАВ:
Екстракт от Ацерола 59,9%, от които 17% Витамин C 
  
ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Екстракт от Ацерола – Под формата на екстракт от Ацерола, витамин С се усвоява много по-добре. Има много свойства, отразяващи се благотворно на състоянието на организма, поради които е ценна като противовъзпалително и диуретично средство. Подпомага дейността на сърцето. Спомага заздравяването на рани. Има благоприятно действие при анемия и диабет. 
Употребата и ценните й качества се дължат на високата концентрация на витамин С, поради което нейните антиоксидантни свойства са несравнимо по-големи от тези при други плодове, известни като депа на витамин C. За сравнение, съдържанието на витамин C в портокалите е от 500 до 4000 ppm, докато в ацерола то е от порядъка на 16,000 до 172,000 ppm. Количеството витамин С в Ацерола варира в зависимост от зрелостта на плода, сезона, климата и местността. Съдържа и два пъти повече магнезий, калий и витамин В5 в сравнение с портокала, както и витамините А, B2 (рибофлавин), В3, минерални соли и други. С узряването на плода, количеството витамин С намалява, поради което Ацерола се бере докато плодът е все още зелен. Според изследвания, кората, листата и плодът имат противогъбични свойства.
Витамин C – Най-известният сред витамините играе важна роля за производството на колагена, който е важен за развитието и възобновяването на телесната тъкан, венците, кръвоносните съдове, костите и зъбите. Въпреки че важността на този витамин е общоизвестна и доказана чрез дългогодишни изследвания, неговата липса и днес е често явление в ежедневното хранене, както на възрастните, така и на децата. Витамин C е повече от необходим за подрастващия организъм и ежедневното му набавяне е от изключителна важност. Поради това е необходимо отново и отново да се акцентира върху нуждата от постоянни и достатъчни за организма количества витамин C. Единствено така, многобройните функции на метаболизма, в които той участва, биха могли да протичат безпроблемно. Витамин C е много чувствителен, бързо се дезaктивира и разпада под влияние на влагата, светлината, въздуха и температурата. Необходимо е постоянно внасяне на витамин C, тъй като той не може да се складира за по-дълго време. И тъй като е разтворим във вода витамин, внесеното излишно количество ще се отдели, а организмът ще се нуждае от нови количества. Съществуват научни доказателства, че той е защитник на клетките заради силното му антиоксидантно действие, което елиминира разрушителния ефект на свободните радикали. Те се произвеждат усилено при различни заболявания, травми и стрес. Освен това витамин C предотвратява създаването на опасни съединения, като така наречените нитрозамини, които възникват в стомаха и червата в процеса на разграждане на храната (особено консервираната). Витамин C играе важна роля и при синтеза на колаген-влакнистата тъкан, която представлява съставна част на кожата, сухожилията, хрущялите и кръвоносните съдове. Достатъчното количество витамин C гарантира добра структура на кожата, която остава опъната, здрава и красива, а костите, сухожилията, хрущялите и кръвоносните съдове (капилярите) стават по-твърди и здрави.

ПРИЛОЖЕНИЕ:- лесни за прием от деца във всяка възраст
- таблетките се разтварят в устата
- имат приятен сладък и свеж вкус
- укрепват имунната система
- подходящи при анемия
- подпомагат естествената защита на детския организъм от вредните влияния на средата
- в тази форма се подобрява усвояването на витамин С
- с облекчаващ ефект при афти, фарингити, ларингити
- не съдържат глутен

ДОЗИРОВКА: 
Приема се по една таблетка дневно с достатъчно течност. 

ОПАКОВКА: 90 таблетки.

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества                                                         За дневна доза (1 таблетка)
Ацерола (екстракт),                                                                600 mg
от които Витамин C                                                               102 mg



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации