Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

АНТИСТРЕС капсули РСИ

Цена: 90 к. 53,00 лв.

Високите нива на стрес, които са нежелан, но естествен резултат от съвременния начин на живот, все повече се отразяват в обичайното ни ежедневие и оказват съществено влияние не само върху психическото ни състояние, но и върху цялостното ни усещане за живота. Зависимостта „стрес-умора-изтощение-липса на адекватно възстановяване” неминуемо води до навлизането и трайно оставане в порочен кръг, който трябва да се разчупи по един или друг начин. В търсенето на възможности за елиминиране на натрупаното напрежение, не можем да се противопоставим на стреса единствено чрез по-голяма физическа активност или спорт, а е необходимо и откриването на подходящи способи за отпускане и подобряване на качеството на съня. Един от универсалните помощници в това начинание, както и умело подбран букет от природни съставки с ярко изразено положително балансиращо действие върху психиката, а също благоприятстващ намаляването на ефекта от стресогенните фактори, е новият РСИ продукт АНТИСТРЕС капсули.

РСИ      намаление       15% намаление от 07.05. - 10.05.2019 г.   
53,00 лв 45,05 лв.

СЪСТАВ:
Магнезий, L-триптофан, Полифеноли от какаови зърна на прах, Розавин (екстракт от родиола розеа), Листа от дамяна на прах, Жълт кантарион на прах, Женско биле на прах

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:
Магнезий – Важен минерал, който участва в енергийния метаболизъм, мускулните съкращения, пренася импулсите на нервните влакна, регулира хормоналния баланс и т.н. Същевременно е изключително важен за здравето на сърдечносъдовата система, особено за здравето на сърцето. Магнезият може да бъде наречен "антистресов" елемент, поради свойството си да регулира силата на реакцията на организма на дадена агресия: студ, кавга, внезапен силен шум и т.н. Липсата на магнезий води до повишена нервност и поява на чувство на притеснение. Един от първите симптоми на липсата на магнезий е хроничната умора.
L-триптофан – Подобрява качеството на съня и релаксацията. Подпомага имунната функция. Допринася за повече положителни емоции. Триптофанът е една от есенциалните аминокиселини, които са незаменими, тъй като организмът не може да ги произвежда сам. Основната функция на триптофана е, че тялото го използва при създаването на хормоните мелатонин и серотонин. Серотонинът е известен като хормон на щастието. Той има важна роля за релаксацията, доброто настроение и пълноценния сън.
Полифеноли от какаови зърна - Какаото е изключително богато на полифеноли, които представляват група от антиоксидантни съставки с благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система. Полифенолите включват антоциани и флавоноиди. Полифенолите в какаото намаляват окисляването на липопротеините с ниска плътност (LDL) или лошия холестерол. Окисляването им се счита за основен фактор за предизвикване на сърдечни инфаркти и мозъчни удари. Освен това, полифенолите предотвратяват слепването на тромбоцитите в кръвта. Това слепване води до атеросклероза и втвърдяване на артериите. Даже приемането на малки количества какаови полифеноли намалява холестерола в кръвта и понижава кръвното налягане. Употребата на умерени количества подобрява функционирането на вените и артериите. Какаото е с богато съдържание на съставки като серотонин и допамин, спомагащи възпроизвеждането на химически компоненти в мозъка, които ни карат да се чувстваме добре. Това означава, че какаото има антидепресивно действие и подобрява настроението.
Розавин (екстракт от родиола розеа) - Оказва стимулиращо действие на централната нервна система. Има добре изразена антимикробна активност. Повишава резистентността на тъканите на различните органи към увреждания.
Листа от дамяна - Дамяна (Turnera aphrodisiaca) е вид храст с ароматни, назъбени листа и малки жълти цветчета, който се среща в Мексико, Централна и Южна Америка и Карибските острови. Дамяната традиционно е служела като енергетик и афродизиак, а маите са използвали листата й, за да увеличат потентността си. Смята се, че е силнен антидепресант с мек и успокояващ ефект, особено при сексуални разстройства, които са резултат от емоционален дисбаланс. Възстановява функционирането на репродуктивните органи и връща на тялото енергията и жизнеността на младостта. Веществата, съдържащи се в листата на Дамяна имат антисептичен ефект върху цялата урогенитална система и повишават нивото на кръвната захар, оказвайки благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт, регулирайки холестерола. Листата имат имуномодулиращ и стимулиращ ефект върху функционирането на репродуктивната система, способстват нормализирането на хормоналния статус. Приемът на Дамяна по време на менопаузата намалява честотата и интензивността на горещите вълни. При мъжете Дамяната увеличава производството на сперматозоиди, премахвайки симптомите на ДХП (доброкачествена простатна хиперплазия). Като афродизиак може да се използва не само от мъже, а и от жени.
Жълт кантарион - В жълтия кантарион се съдържат много вещества, които въздействат на мозъчната обмяна на веществата, поради което могат да доведат до дългосрочно подобряване на настроението и общата кондиция. Съставката хиперицин, която се съдържа в жълтия кантарион, има меко антидепресивно действие и се бори успешно с леки видове депресии и психични неразположения. Отразява се добре на хора с напрегнат начин на живот. Жълтият кантарион помага също и при язвена болест, гастрит и болест на дванайсетопръстника. Всички стомашни неразположения се повлияват добре от действието на жълтия кантарион.
Женско биле – Женското биле се използва при менструални болки и неразположения, както и за облекчаване на дискомфорта по време на менопаузата. В съчетание с други билки, женското биле се прилага за третиране на поликистозни яйчници, а също и с цел благоприятстване дейността на надбъбречните жлези. Билката спомага намаляването на телесните мазнини, а глицеризиновата киселина (вещество, съдържащо се в корена й) повлиява добре напрегнатост и депресия.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- предпазва от психически и физически стрес
- подобрява концентрацията
- повишава тонуса и жизнеността
- намалява раздразнителността
- благоприятно действие при депресивни състояния
- помага при изтощение и умора
- подходящ при безсъние
- помага за ускоряване на възстановяването след прекарано заболяване

ДОЗИРОВКА: 
Приемат се по две капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 90 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества                                                      За дневна доза (2 капсули)
Магнезий                                                                             180 mg
L-триптофан                                                                        300 mg
Полифеноли (от какаови зърна на прах)                           12 mg
Розавин (екстракт от родиола розеа)                                   3 mg       
Листа от дамяна на прах                                                     60 mg
Жълт кантарион на прах                                                     60 mg
Женско биле на прах                                                           40 mg





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации