Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

TIENS SLEEPING DUO - приспивателни

Цена: 30 т. 47 лв.

Милиони хора по света страдат от безсъние. Световната здравна организация определи безсънието за болест на нашето съвремие. За тези, които търсят решение на този проблем, TIENS създаде иновативен билков препарат - TIENS Sleeping Duo - двуслойна таблетка, състояща се от мелатонин в съчетание с калифорнийски мак, пасифлора, валериана, гама-аминомаслена киселина (GABA), витамини В3 и В6. 
Добавката представлява уникално съчетание на съставки, като калифорнийския мак, валериана и пасифлора, които подобряват качеството на естествения сън и в комбинация с новата/водеща технология за интелигентно освобождаване увеличават продължителността на съня.


ПРОМО: 2 броя за 80 лв. (за 2 месеца!)


АКТИВНИ СЪСТАВКИ
Концентрацията на активните съставки в една малка таблетка е висока. Синергичният ефект на формула на TIENS Sleeping Duo се крие в комбинацията на традиционни растения, GABA, витамини B3 и B6, образуващи два слоя (с незабавен ефект и с продължителен ефект).
Незабавно освобождаващата се съставка във формулата е мелатонинът - вещество, произвеждащо се от пинеалната жлеза (епифизата) в мозъка. Регламентира цикъла сън-будно състояние чрез синхронизиране на вътрешния биологичен часовник на организма с деня и нощта, като му диктува дали трябва да спи или да бъде буден.
GABA, гама-аминомаслената киселина, е основният инхибиторен невротрансмитер на централната нервна система. Той изпраща сигнали до невроните, за да намали скоростта им или да спре предаването им. Този механизъм на действие помага да се регулират нервните клетки на организма. Активирането на GABA рецепторите е от решаващо значение за заспиването и поддържането на съня. Възрастта, небалансираната диета, ниските нива на витамин D и B6 и високите нива на стрес и тревожност провокират ниски нива на GABA, които препятстват способността за заспиване и намаляват качеството на съня.
Витамин В3 (ниацин) активира GABA рецепторите, тъй като сами по себе си те не са в състояние да пресекат кръвно-мозъчната бариера и да транспортират GABA през бариерата и така да ѝ позволи да стигне до мозъка. Поради това витамин В3 допринася за нормалното функциониране на нервната система и улеснява намаляването на умората и отпадналостта.
Витамин В6 е необходим за синтезата на GABA, като по този начин допринася за нормалното функциониране на нервната система, както и за намаляването на умората и отпадналостта. Освен това витамин В6 облекчава регулирането на хормоналната активност.
TIENS Sleeping Duo съдържа комбинация от билки, използвани от традиционната медицина в продължение на хиляди години: калифорнийски мак, пасифлора (Passiflora) и валериана.
Калифорнийският мак (Eschscholzia californica), известен също като златен мак или калифорнийска слънчева светлина, се използва в традиционната медицина в много различни страни. Той съдържа големи количества от витамините С и Е, ненаситени мастни киселини, магнезий и железни соли. Билколечението признава неговите меко/нежно сънотворно и успокояващо свойства.
Пасифлората (Passiflorae herba) е билка, която расте в тропическите гори на Южна Америка. Тя съдържа голямо разнообразие от флавоноиди и алкалоиди и има успокояващ ефект върху централната нервна система, като по този начин подпомага заспиването и води до пълноценен физиологичен сън.
Валерианата се използва от хиляди години в Европа и Азия като успокоително. Много хора по целия свят я използват, когато страдат от безсъние или изпитват тревога/безпокойство - тя допринася за по-здравословен сън. Нейният механизъм помага да се поддържа нормално качество на съня: нейната основна активна валерианова киселина активира отделянето на GABA, а повишаването на концентрацията на GABA намалява активността на централната нервна система.
ДЕЙСТВИЕ
TIENS Sleeping Duo има уникално, тройно действие на съставките му мелатонин, GABA, валериана, пасифлора, калифорнийски мак и витамини B3 и B6, които дават следните резултати:
+ намаляване на времето, необходимо за заспиване, като по този начин има сънотворен ефект (мелатонин);
+ допринасяне за нормалното функциониране на нервната система, както и за намаляването на умората и отпадналостта (витамин B3 и витамин B6);
+ улесняване на регулирането на хормоналната активност (витамин В6).
Механизмът на действието може да бъде разделен на две фази. През първата фаза с незабавен ефект се освобождава мелатонин, което помага да се намали времето, необходимо за сън. Във втората фаза с продължителен ефект се освобождава синергичната формула на традиционните растения, GABA и витамините:
- Валериана: помага за поддържането на естествения сън;
- Пасифлора и калифорнийски мак: допринасят за оптималното отпускане и подобряват качеството на съня;
- GABA: основен невротрансмитер, инхибитор на нервната система;
- Витамини В3 и В6: допринасят за нормалното функциониране на нервната система.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
Добавката не се препоръчва на бременни жени, кърмачки, деца под 12 години и хора, алергични към съставките на препарата.
ДОЗИРОВКА
Една таблетка вечер, половин час преди лягане.
Продължителната употреба не води до пристрастяване!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации