Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Волтажа на Изцелението д-р Джери Тенант

Волтажа на Изцелението д-р Джери Тенант

Клетъчно напрежение: "Ако напрежението ви е ниско, това ще повлияе на способността ви да използвате кислород."

Мозъчната клетка работи правилно при 25 mV. Ако напрежението е по-ниско, като 2-4 mV, мозъкът няма да работи правилно.

При по-ниско напрежение клетките не могат да се репликират нормално. Ние се разболяваме, когато загубим способността да създаваме нови клетки по време на работа, да заместваме тези, които са били предупредени или са били повредени. И в този случай органите започват да имат все по-малко функционални клетки и накрая органът ви отказва.

Така че, за да се възстановите от всяко хронично заболяване, трябва да обърнете внимание на напрежението и способността да създавате нови клетки. Напрежението е контрол на кислорода, а кислородът също е дефицитен при всички хронични заболявания. 


"Напрежението също е много свързано с pH." Всъщност рН е поточното напрежение. pH под '7' означава недостиг на електрони, трябва да ги краде за да си набави. Алкалната среда, рН (7-14), означава, че има налични електрони свободни да вършат работа.

-15 mV се уморяваш.
-10 mV се разболяваш
-5 mV вашите органи почти не работят

Ако достигнете 0 и отидете до + mV, това се нарича обратна полярност, случват се четири лоши неща. Уврежда ДНК (контролния механизъм на клетката) и по този начин развивате ракови клетки. Така развивате тумор, болка и хронични инфекции. И имате недостиг на кислород. Откриваме, че при хронично заболяване винаги имате по-ниско напрежение и обръщане на полярността.

Решението започва с възстановяване на напрежението. Трябва да стигнете до -50 mV, ако искате да лекувате нещата. Но ако имате сериозна инфекция или тумор, трябва да стигнете до около -70 mV.

Въпросът е защо клетките губят напрежението си и как да увеличите напрежението на клетката? Но и как да имаме необходимия материал за създаване на нови клетки?


Руснаците разработиха скенер за измерване на това напрежение.

Тялото има приблизително пет батерийни системи. Най-лесно достъпни за нас са мускулите. Всеки път, когато движим мускулите си, ние всъщност генерираме електрони. Те също са акумулаторни батерии. Влакна, залепени едно върху друго - са акупунктурни меридиани. Така че имаме 12 такива меридиана и 12 вериги, които осигуряват - 25 mV, за да работи клетката, и 50 mV, необходими за създаване на нови клетки.

Мускулите са заобиколени от бяла феша - проводниковата система на тялото. Всъщност е полупроводник. Позволява на електроните да се движат само в една посока. Ето защо етеричното масло ще изпрати тези вибрации към мозъка бързо чрез тази кабелна система.

Причината за органна недостатъчност е загубата на мощност в тази верига.Белези и татуировки
Белезите често прекъсват енергийната верига. Особено те са в средната линия, където се случва основното въртене. Какво да правим с тях? Те могат лесно да бъдат третирани със Скаларна енергия.

Зъбни инфекции
Веригите от мозъка минават през определени зъби. Пълнежът действа като резистори. По-дълбоките разпади причиняват по-дълбок проблем. Кореновите канали спират голям процент от имунната ви система. Издърпването на зъбите и оставянето на лигамент може да причини някаква инфекция в костта. Можеш да го имаш 50 години и да не знаеш, но веригата е повредена.

Емоции и спомени
Емоциите и спомените се съхраняват в тялото като магнитно поле. Много подобно на това, че DVD записващото устройство използва магнитна игла, за да записва изображения върху плочата.
Настройка на емоциите

Всяка различна емоция има различна честота, така че резонира с различни вериги. Гняв във веригата на черния дроб и златната кръв и др.

  • Златен мехур - Гняв
  • Симпатичен - Безпокойство
  • Дебело черво - скръб
  • Сърце / - Липса на радост
  • Далак / Стомах - Притеснение
  • Бъбреци / Пикочен мехур - Страх
  • Черен дроб - Гняв

Така че, когато идентифицирате емоция, знаете коя верига ще засегне. Всички спомени са в тон и тялото е щастливо, че ги има. Но ако някой не е настроен (чегърта), ще го чуете пред другата част от оркестъра.

Заклещени емоции
И така, стресиращите емоции се съхраняват като честоти, които не са в синхрон с тялото. Но ние не искаме да чуваме това през цялото време, затова изграждаме стена около това, за да не се налага да го слушаме. Това блокира веригата. Намалява енергията. Ето как емоциите ни разболяват.

Как да ги излекуваме? Тъй като те са честотни, можете да ги настроите със скаларна енергия (Квантовата писалка). Това ще настрои емоцията да бъде само спомен (чист от тази болна честота). Много е трудно да излекуваш болните хора, освен ако не обърнеш внимание на емоциите.

Токсини
Те обръщат поляритета. Ако поляритетът е обърнат, батерията няма да се зареди. Нищо няма да работи, докато не промените полярността отново.

КВАНТОВ СКАЛАРЕН СТИК (УПЪТВАНЕ)

Познати на които съм давал да пробват Скаларната Писалка - дори с минимално обяснение, как да я ползват, са постигали успехи от които дори аз се изненадвам и вдъхновявам. Така че, определено препоръчвам на всички да я пробват. Поне като допълнително или прохождащо средство, докато се научат да лекуват със собствената си енергия. Това ще отвори нав свят за лечение на вас, семейството и познатите ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации