Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИЗНЕНОСТТА: Добавки от д-р Фьорстер

Карнитин-мултивитамини капсули


Съвременна хранителна добавка с L-карнитин, коензим Q-10, витамини B, E и провитамин A
Подробно


Таблетки за здрави очи


Хранителна добавка с лутеин. Помага за всичко свързано със зрението, очите; при перде на очите. Взимайте тези капсули за да имате здрави очи.
Подробно

Капсули цветен прашец и пчелно млечице


Използването на пчелно млечице като здравословна хранителна добавка чувствително се увеличава в световен мащаб, тай като широкият му спектър на действие е научно потвърден. Включвайки този препарат в своята продукция, фирма Dr. Förster дава своя принос за естественото опазване на общото здраве на човека!
Подробно

Таблетки от А до Z


Таблетките от A до Z съдържат 25 необходими витамини, минерали и следи от елементи, грижливо балансирани като се започне от витамин А и се стигне до цинк (Z). Витамините подобряват обмяната на веществата, укрепват здравето, увеличават репродуктивните способности, ръста и поддържането на добра форма. Минералите, подобно на витамините, са необходими за правилното функциониране на тялото. Изграждат костите, зъбите и представляват важна съставна част от мускулите, нервните клетки, хормоните и ензимите. Липсата дори на малки количества витамини и минерали рано или късно може да доведе до здравословни проблеми. Снабдяването на организма с тези изключително важни хранителни съставки е предпоставка за вашето здраве, активност и добро самочувствие.
Подробно

Таблетки черно грозде


Пастили (таблетки за дъвчене) на основата на черно грозде – за здраво сърце! Препаратът съдържа добре балансирана дневна доза вещества, укрепващи здравето и преди всичко сърцето и кръвоносната система. Известен като изключителен антиоксидант, черното грозде играе значителна роля в поддържането на сърдечно-съдовата система и затова се препоръчва предимно на лица с повишено кръвно налягане, диабет, наднормено тегло, както и на такива с увеличен риск от сърдечно-съдови заболявания.
Подробно

Капсули Шийтаке гъба


Въпреки че тази гъба присъства в хранителната култура на Азия повече от 2000 години, едва днес и в Европа шийтаке гъбата става известна поради изключително голямата си хранителна стойност. Гъбата шийтаке засилва отбранителните сили на организма, предотвратява нарастването на тумори, намалява нивото на холестерол, регулира кръвното налягане, предпазва от сърдечен удар и т.н. Известна също и като еликсир на живота, тя съдържа ценни минерали, аминокиселини и голямо количество витамини.
Подробно

Капсули комбуча с витамини С и Е и провитамин А (бета каротин)


Капсулите Комбуча с витамин C и E и с провитамин A (бета каротин) укрепват имунната система. Само една капсула дневно предпазва организма от редица болести и облекчава съществуващите здравословни проблеми. Усеща се прилив на енергия в организма, а при лицата занимаващи се със спорт или напрегната умствена работа, се наблюдава повишена виталност. Препоръчват се при възстановяване на организма след прекарана болест, при големи физически и психически натоварвания и мускулна умора.
Подробно

Таблетки Фемина флавон


Таблетките Фемина Флавон са предназначени за жени с характерните при менопаузата симптоми. Съдържат витамин E и H (биотин), калций и соев екстракт (изофлавон). Използват се като хранителна добавка при жени в климактериум. Предменопаузата, менопаузата и климактериумът са периоди, в които женският организъм произвежда по-малко женски хормони и тяхното променливо ниво предизвиква неприятни усещания.
Подробно

Капсули с Q-10 плюс 3


Препаратът Q-10 PLUS представлява идеална комбинация от коензим Q-10 и важните антиоксиданти витамин Е, селен, както и антистресовия минерал магнезий. Наричат Q-10 елексир на живота, защото укрепва общата имунна система, забавя износването на организма, регулира кръвното налягане и предпазва сърцето от инфаркт.
Подробно

Капсули с масло от нощна свещица


Маслото от върболика съдържа OMEGA 6 ненаситени мастни киселини, които са важни за ХОРМОНАЛНОТО РАВНОВЕСИЕ и за имунната система. Този препарат облекчава успешно предменструалните проблеми (ПМС), както и проблемите по време на менопауза, помага при хронична умора и психическо изтощение (ЕСТЕСТВЕН АНТИДЕПРЕСАНТ), действа противовъзпалително, регулира мазнините в кръвта и намалява повишеното кръвно налягане. Препоръчва се при екземи и други кожни заболявания, като хранителна добавка при хора с недостатъчна двигателна дейност, при неправилно хранене и нездравословен начин на живот – осигуряват балансиран метаболизъм и добро самочувствие.
Подробно

Капсули с Q-10


За предотвратяване на стареенето – стимулира клетъчната енергия. Катализатор на всички по-важни биохимични процеси в организма. Отличен антиоксидант. Допълнителна енергия и защита за сърцето, кръвоносната и другите системи на организма, намалява страничните явления при химиотерапия. Коензим Q-10 се препоръчва на хора на средна и зряла възраст. Предназначен е също така и за всички, които изразходват много енергия, подложени са на физическо и психическо напрежение, на стресови ситуации, водят активен живот: спортисти, бизнесмени, студенти…
Подробно

Капсули спирулина


Дава на организма ЕНЕРГИЯ, СИЛА и ЖИЗНЕНО ВАЖНИ компоненти, необходими при ежедневни усилия, СТИМУЛИРА, УКРЕПВА И ЗАСИЛВА ИМУННАТА СИСТЕМА, притежава силно антиоксидантно, антивирусно и антиалергично действие, препоръчва се като допълнение към вегетарианско, макробиотично и конвенционално хранене, на спортисти и хора с хипогликемия, препоръчва се при диети.
Подробно

АЛОЕ ВЕРА - дъвчащи таблетки


АЛОЕ ВЕРА има противоотровно действие, пречиства кръвта и лимфата, намалява възпаленията, унищожава вирусите, бактериите, гъбичките и паразитите, ускорява зарастването на външни и вътрешни рани, успокоява болката, подмладява организма и повишава неговата енергия, засилва общия метаболизъм и действа положително върху работата на всички органи (черен дроб, жлъчка, бъбреци, сърце, храносмилателна система, нервна система, кожа, очи…).
Подробно

Капсули с рибено масло и витамин Е - 90


Хранителна добавка с Омега 3 мастни киселини: за здраво сърце и кръвоносни съдове, добра циркулация и по-малко холестерол в кръвта, помага за намаляване нивото на холестерол и триглицериди в кръвта, помага при кожни проблеми (от неврологичен и дерматологичен характер), поддържа и стимулира подвижността на ставите
Подробно

Капсули с масло от чесън - 100


Предпазва кръвоносните съдове и сърцето – допринася за превенцията на атеросклерозата и другите сърдечно-съдови болести, както и за поддържането на нормално кръвно налягане, предпазва стените на кръвоносните съдове, стимулира кръвната циркулация и подобрява кръвоснабдяването на организма, действа антибактериално, антифунгално (срещу гъбички) и антипаразитно (убива чревните вредители), подобрява храносмилането, обновява чревната флора, силно антиоксидантно действие допринася за поддържането на жизнения тонус и общото здраве на организма.
Подробно

Таблетки от растенията Мака и Гуарана с добавка на витамин Е


Нова формула за енергия и жизненост на Д-р Фьорстер за мъже и жени с добавка на Гуарана (естествен източник на енергия) и витамин Е (витамин на плодовитостта, младостта и красотата). Този препарат е познат като природен еликсир с изразени афродизиакални свойства.
Подробно

Витални (подхранващи) капсули за коса


Д-р Фьорстер препоръчва правилно хранене през корена на косъма. Витаминните капсули регулират биологичното хранене на корена на косъма, който снабдява фоликулите със строителни елементи и биокатализатори, необходими за растежа и развитието на здравия косъм, за укрепване корена на косъма, блясък, жизненост – за здраве и красота, подпомагат растежа и качеството на косъма, придавайки му здрав вид, ускоряват растежа и предотвратяват косопада, допринасят за бързото възстановяване на косъма, скалпа и ноктите
Подробно

Капсули с екстракт от зеленоуста мида и витамини


Капсулите съдържат сух екстракт от новозеландска зеленоуста мида - Perna Canaliculus, витамините E, C, B6, B12 и фолиева киселина. Препаратът съдържа оптимална комбинация от естествени витамини и минерали, ненаситени мастни киселини (Omega-3), както и аминозахариди – Глюкозамингликени: глюкозамин и кондроитин (GAG) в тяхното естествено съотношение. Посочените съставки (особено аминозахаридите) са необходими за функционирането на меките тъкани, особено за ставната течност и хрущяла. Естествената сила на този препарат ни предлага нови възможности за третиране на ревматичните заболявания.
Подробно

Лецитин - гранулат


Лецитинът играе важна роля за функционирането на организма. Той е особено важен при абсорбирането на витамини, разтворими в мазнини. Лецитинът е съставна част на клетъчните мембрани, както и на обвивката на мозъка.. Липсата на лецитин може да се отрази върху дееспособността, приспособимостта и трудоспособността на човека. Важен е за нервната система и процеса на запаметяване, улеснява метаболизма и обмяната на мазнини, предпазва от атеросклероза и сърдечносъдови болести, осигурява допълнителна енергия. Изключителна защита за черния дроб, подобрява всички чернодробни функции, особено при интоксикация и алкохолизъм, засилва паметта, действа противостресно. Препоръчва се при изтощение на организма.
Подробно

Капсули с рибено масло и витамин Е - 220


Хранителна добавка с Омега 3 мастни киселини: за здраво сърце и кръвоносни съдове, добра циркулация и по-малко холестерол в кръвта, помага за намаляване нивото на холестерол и триглицериди в кръвта, помага при кожни проблеми (от неврологичен и дерматологичен характер), поддържа и стимулира подвижността на ставите.
Подробно

Капсули с масло от чесън - 200


Предпазва кръвоносните съдове и сърцето – допринася за превенцията на атеросклерозата и другите сърдечно-съдови болести, както и за поддържането на нормално кръвно налягане, предпазва стените на кръвоносните съдове, стимулира кръвната циркулация и подобрява кръвоснабдяването на организма, действа антибактериално, антифунгално (срещу гъбички) и антипаразитно (убива чревните вредители), подобрява храносмилането, обновява чревната флора, силно антиоксидантно действие допринася за поддържането на жизнения тонус и общото здраве на организма.
Подробно



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации