Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Рецепта против грип и настинка

Рецепта против грип и настинка

Рецептата е изпробвана и прилагана многократно, с изключително добър ефект, особено когато се започне на време, преди инфекцията да е слязла надолу към белите дробове.

При най-ранни симптоми, единично вземане на  Капсула чесново масло и масаж на лимфните възли със 110 билки с Алое Вера може да се окаже достатъчна превенция. Добавете и Витамин С.

Все повече ползваме и Квантовият стик за изключитено бързо справяне с грипа и настинките. Той използва необятното поле на нулевата енергия и коригира честотата в тялото ни към здравословна. С него всеки може да се научи да се самолекува. С кръгови движения с квантовата писалка и пасажи в обаста лимфите, дробовете, синусите и гърба, стресовата енергия се изчиства. Времето на изчистване зависи от големината на тази деструктивна енергия. Някои неща ще отнеме минути, за други няколко сеанса от по 30 мин. Но силната йонизация на квантовия стик или медальон моментално започват оздравителния процес.

Защо излиза много евтино и ефективно
Разходът е нищожен, а ефекта огромен. Една таблетка чесново масло е по-малко от 20 ст. От бутилката 110 билки ще изразходите една - две капки. Спокойно, с нищожни средства и без доктори можем да лекуваме цялото си семейство. Казахме сбогом на химическите лекарства; сбогом на губенето на време по болници; сбогом на грипа и настинките. А Квантовият стик межете да използвате цял живот, за цялото семейство, просто си го купете. Квантовия медальон струва 30-40  лв, а Квантовата писалка 10-20 лв. отгоре.

Този Нано стик е природно енергизиращо устройство. Неговата енергия не намалява с времето - той е вечен. Излъчваната от него енергия въздейства на молекулярните структури на всички течности. Кръвните телца се разпростират равномерно, кръвта става по-ликвидна и достига до болните, неснабдени с кислород тъкани. Лечебният ефект започва моментално. Това се отнася за всички

Допълнителен съвет за хрема
Забравих да спомена, че при хрема ползваме Чаевец. Слагаш малко в носа, стискаш билката да проникне навътре и повтаряш след час-два при нужда. При правилна употреба, много скоро хремата е спряла.







Възможна рецепта за излизане при тежки състояния.

В Швейцарска аптека ми предписаха 8 хапчета с комбинирани етерични масла (чесън, лосос, селен, магнезий и калций) които взимах всекидневно за 5 дни. Ефектът бе невероятен - много по-силен от антибиотиците. Причината е имунния и енергиен стимул, който те дават на организма. Така не просто се справяте с грипа и настинките, но засилвате имунитета си, както и едновременно се очиствате от множество други проблеми и отрови натрупани във вас.
Рецепта против грип и настинка
1-ви и 2-ден:
Рецепта против грип и настинка
На 6 часа: 2 Капсули чесново масло , 2  Капсули с рибено масло, 2 Таблетки с магнезий и калций и 2 таблетки мая със селен.

3-ти и 4-ти ден:
Рецепта против грип и настинка
На 8 часа: 2 Капсули чесново маслоКапсули с рибено масло 2 Таблетки с магнезий и калций и 2 таблетки мая със селен.

5-ти ден:
Рецепта против грип и настинка
На 12 часа: 2 Капсули чесново маслоКапсули с рибено масло 2 Таблетки с магнезий и калций и 2 таблетки мая със селен.


Най-доброто средство за предпазване от грип и простудни заболявания е профилактика. Подходящи продукти са: Капсули с масло от чесън, Витамин С на прах, Таблетки с цинк и вит. С, капсули Спирулина и Алое вера пастили
Рецепта против грип и настинка

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации