Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Сода бикарбонат в кръвта: Ключово значение за здравето



Сода бикарбонат в човешката кръв
Сода бикарбонат в кръвта е от ключово значение за здравето ни
Баланса на алкалноста в нашата кръв е от ключово значение за нашето здраве. Всички болести започват развитието си в една силно киселинна среда

Сода бикарбонат е ендемина. Това означава, че нашето тяло има способност да я произвежда естествено, винаги когато предоставим необходимите за това алкални хранителни вещества.(антиоксиданти, витамини и минерали.  Препоръчваме ви продуктите на д-р Фьорстер.)

ИЗСЛЕДВАНЕ С ТЪМНОПОЛЕВИ МИКРОСКОП
Статии: Здравна култура и изборът на лечение 
ПРИНЦИПИ НА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ
 Бикарбонатите се намират предимно в нашите жизненоважни органи. И в най-важният - хемоглобина. Тази финна течност6 е основната материя, от която се изграждат и възстановяват всички части на човешкото тяло. Кости, мускули, вътрешности, мозък и кожа. Кръвта е нашата река на живота.

Когато се раждаме, нашата кръв е заредена с алкални елементи. Един от тях, най-важният е натриев бикарбонат наред с калия и калция.  Но с течение на годините тези алкални резерви се изчерпват.

Баланса на алкалноста в нашата кръв е от ключово значение за нашето здраве. При здрава кръв натриевият бикарбонат, фиксира и премахва ефективно киселинните отпадъци от производството на енергия в нашите митогондрии.

Здрава и алкална кръв на живот или болна киселинна кръв

Бикарбонатът е в основата за равновесието на PH в реката на нашия живот. Когато ние консумираме киселинни храни нашата кръв бързо губи бикарбоната и се подкислява. (Нездравослвони храни, цигари, алкохол и кафе). Силно подкислената кръв е болна кръв. Окисляването на кръвта създава патогенна среда.

Всички болести започват развитието си в една силно киселинна среда

Вкиселената кръв отнема минералите от костите. От тук се раждат всички заболявания в костната система и целият организъм. Загубата на бикарбоната засяга здравината на нашите кости. За да предотвратим заболяванията и да възстановим здравето си, трябва да поддържаме киселинно - алкален баланс.

Сода бикарбоната алкализира тялото зарежда с кислород нашата жизненоважна течност - кръвта.

Сода бикарбонат алкалинизирва кръвста за кратко време. Тя ни помага да възстановим здравето на кръвта и цялото ни тяло. Адекватното наличие на минерали и бикарбонат в кръста ни позволява да регенирираме и подхранваме нашите кости и да се поддържа здравето на клетъчно ниво. Сода бикрбонат е живот и енергия за нашата кръв.

Ние сме пред изгрева на човечество без болести.

Вижте още:
Лечение на рак със сода за хляб
Как да се предпазим и излекуваме от Рак 
Киселинната среда в организма
 
Сода бикарбонат в кръвта

1 коментар:

  1. Здравата кръв е съвсем леко алкална. А содата е полезна, когато се внимава с нея и се приема само при нужда. Така популярното лечение на рак - също - приема се 6 дни, след което се почива!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации