Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Балсам за тяло с маслиново масло



Маслиновото масло има благотворно действие върху тялото, тъй като ценните съставки, голямото количество витамин Е и освежаващите природни антиоксиданти гарантират здравословно поддържане на кожата по напълно естествен начин. Балсамът за тяло с масло от маслина прави кожата по-гладка, нежна и кадифена. Предназначен е за всякакъв вид кожа и по-специално за суха и чувствителна кожа. Съставките му имат благотворно действие върху тялото, защото са напълно естествени.


цена: 200 мл. 24,00 лв.
НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ПОВЕЧЕ!

БАЛСАМ ЗА ТЯЛО С МАСЛИНОВО МАСЛО – природата на една ръка разстояние!

• Ценните компоненти – масло от маслина, жожоба и витамин Е предпазват кожата от вредните влияния на околната среда, ултравиолетовите лъчения и действието на свободните радикали

• Предназначен е за всички типове кожа, но най вече за суха и взискателна кожа

• Подхранва и успокоява кожата, придавайки й приятно чувство за свежест

• Маслиновото масло прави кожата гладка, здрава и я поддържа в добро състояние

• маслото от жожоба омекотява и подхранва кожата, а витамин Е й осигурява необходимата влага, свежест и сияние

• забавя признаците на стареене и прави кожата по-стегната

• една от съставките, маслото от шеа (естествена растителна мазнина) е богата на витамини и подхранващи вещества, поради което е прекрасно средство за хидратация

Поддържа и успокоява раздразнения на кожата, предизвикани от външни влияния, усилва имунитета й, подобрява действието на останалите съставки. Богато е на витамин А и Е. Действа благоприятно при суха и раздразнена кожа и помага при зарастване на рани и одрасквания.


Състав: маслиново масло, масло от жожоба и масло от шеа

МАСЛИНОВО МАСЛО
Поддържа и успокоява раздразнения на кожата, предизвикани от външни влияния, усилва имунитета й, подобрява действието на останалите съставки. Богато е на витамин А и Е. Действа благоприятно при суха и раздразнена кожа и помага при зарастване на рани и одрасквания.

МАСЛО ОТ ЖОЖОБА
Маслото от жожоба благодарение на структурата си създава защитен филм върху кожата. То я регенерира и й осигурява необходимата влага и мекота, което я прави да изглежда по-красива. Особено е полезно за поддържане на уморена кожа, а е подходящо за употреба и при кожни възпаления и раздразнения.

ВИТАМИН E
Естествен антиоксидант, предпазва кожата от действието на свободните радикали, подобрява микроциркулацията и намалява признаците на стареене.

МАСЛО ОТ ШЕА
Естествена растителна мазнина – получава се от ореховидните плодове на дървото шеа. Съдържа голямо количество витамини и подхранващи вещества, поради което е съвършено средство за овлажняване. Помага за поддържане на сухата и напукана кожа, хидратацията и регенерацията като същевременно засилва естествените способности на кожата да се защитава от външни влияния.

Маслината - вълшебният средиземноморски мехлем

Благотворното въздействие на маслината отдавна е доказано. Хранителната стойност, както и козметичният и терапевтичният ефект на маслината и маслиновото масло са я превърнали в истински еликсир на живота, който можем да почувстваме най-добре чрез нежното му въздействие върху кожата на тялото ни. Препаратите на базата на маслиново масло притежават антиалергични свойства, бързо попиват в кожата, а високото процентно съдържание на витамините А и Е прониква до субкуталната част на кожата, където всъщност става нейното хранене. Съдържащите се в маслината 80% от моно ненаситените олеинови киселини и от поли ненаситените линолова и линоленова киселина, заедно със стеариновата и палмитиновата киселина, полифенолите, алфа токоферола и бета каротина осигуряват пълноценното хранене, хидратиране и защита на кожата. Тази защита е на много нива - от усилването на имунитета и ускоряването на обмяната на веществата, до по-продължителното задържане на влагата в кожната тъкан, което води до естествена защита от слънцето и вредните му лъчения.

Ефектът на този препарат върху кожата става видим за кратко време, особено ако се използва през пролетта, когато трябва да се подготвим добре за силните слънчеви лъчи през лятото. Регенерираната и изпълнена с влага тъкан, както и ускореният обмен на веществата видимо ще придадат по-добър тонус на кожата. Резултатът от употребата на препаратите на базата на маслиново масло е: по-нежна и кадифено мека на допир, и същевременно по-укрепнала кожа! Съдържащият се бета каротин укрепва меланиновата структура на пигмента, така че тези препарати осигуряват ефикасна защита срещу вредните слънчеви лъчи. Когато сами почувствате благотворния ефект на тези препарати, сигурно ще си отговорите на въпроса на какво се дължи възпяваната векове наред външна, но и вътрешна красота на средиземноморските жени. И още един съвет: освен благотворното и външно въздействие върху кожата, маслината е част от традиционната средиземноморска кухня и чудесна и здравословна храна, така че не забравяйте да я включите в менюто си!

Витамин C на прах 
"ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво за всички кожни проблеми 
Масло 110 билки с Алое вера


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации