Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Сътрудници


Добре дошли в света на РСИ


ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ROYAL SALES INTERNATIONAL, с проверения на 9 европейски пазара свят на МЛМ! 

Изгодите да станете сътрудник
Включването ви като сътрудник ви осигурява значителна отстъпка в цената без от вас да се изисква каквото и да било. Целта е по-добро сътрудничество, взаимно доверие и подкрепа. Ще можете да получавате и безплатни медицински съвети от доктори и специалисти.

Маркетингът на РСИ Ви предоставя възможност чрез работа с изключително богат, проверен асортимент да помагате на хората да подобрят качеството на живота си, като същевременно Вие подобрявате своя здравословен живот.

Едновременно с това се предлага маркетингова поддръжка, безплатни обучения, справедлива система на заработките и наградите, весели срещи, пътувания ...

Свържете се с нас за повече информация и безплатно записване, като сътрудник


Royal Sales International
РСИ е международна фирма, насочена към СЪТРУДНИЦИТЕ и КУПУВАЧИТЕ, респективно към потребителите на нейните продукти. От основаването си през 1992 г. в Хърватия, фирмата вече 15 години развива успешна дейност.

Включването като сътрудници е насочено към подкрепа в обслужването и информирането на новите клиенти, обмяна на опит, приятелско общуване. Целта е да си помагаме и да се информираме за по-качествен и здравословен начин на живот.

Програмата на RSI е проникната от идеята за екологично съобразен живот, тя е зелената нишка и основният отличителен знак на фирмата на 9-те пазара, на които присъстваме днес: в Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Македония, Сърбия, Черна гора, България, Унгария и Турция.

"РСИ-България" е член на Българската асоциация за директни продажби (БАДП).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации