Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Съвети

Съвети за здравословен живот и природолечение

Има няколко от продуктите описани в тези страници, които ви препоръчваме винаги да имате под ръка. Те заместват ходенето по-доктори и скъпите лекарства и гарантирано преодоляват огромно разнообразие от болести още в самия начален стадий.

Това са "Чесновото масло", което е естествен антибиотик и капсула концентрат излиза под 20 ст.  Моментално при начални симптоми засилва имунитета и подсилва организма. За по-силен ефект го взимаме в комбинация с Лосос-Омега 3. Ефекта е невероятен и много бърз. В Швецарска аптека ми препоръчаха тази комбинация, като по-силна от антибиотиците, но трябваше да взимам общо по 8 капсули на ден.

Винаги имаме в къщи и "Чаевец", който е мазило за всички кожни проблеми които можете да се сетите. Но чаевеца спира и хремата на децата ни моментално. Той е невероятен имуностимулант, най-силния антисептик и е спомогнал множество рани да зарастнат безболезнено, но и без белези. Който го е ползвал неизменно винаги го носи със себе си.


Д-р Фьорстер - Топ продукти 
Top продукти на д-р Фьорстер
Научете се да ползвате и билки за масажи. Ние винаги си носим "110 Билки с Алое Вера". Струва 20 лв., но го ползваме цяла година, цялото семейство и спестяваме стотици левове за лекарства. Само една капка разтрита в лимфните възли спира болките и процеса на възпаление в гърлото. От там спира и настинките. Разтриване само след минути отпуска тялото от умора или болест.
Какво лечение подобрява здравето и имунитета с времето?

Лична история: "Бях тежко болна. Възпалението бе слязло в дробовете, но лекарствата не помагаха. Накрая взех и антибиотици, но положението само се влоши. Отидох в Швейцарска аптека и попитах има ли нещо силно, но природно. Не исках отново антибиотици.

Обясниха ми че в това тежко състояние хомеопатията няма да помогне и ми дадоха добавки (чесън, рибено масло и т.н.). Трябваше да изпия по доста всеки ден, но това което се случи промени коренно разбиранията ми за медицината.

Всеки път когато ги изпиех те ми даваха невероятна сила и болестта сякаш изчезваше. На другия ден, преди да дойде време отново да ги взема, болестта всякаш започваше отново да се връща. С изпиването пак изчезваше моментално.

Само след няколко дни бях напълно здрава, но това не е всичко. Изведнъж започнах да се изчиствам от други стари заболявания и проблеми за които дълго време не съм знаела какво да предприема. Умората която с годините ме правеше все по-слаба, изведнъж и трайно се махна от мен. Направо бях изумена.

Едва след това преживяване съзнанието ми се събуди за истината. Химическите медикаменти само убиват имунитета ни. Чудех се защо никой досега не ми е казвал за тези естествени, природни методи за лечение? Та това прочиства организма и засилва имунитета без никакви странични ефекти. Наистина съвременната медицина, въпреки ценните неща които ни дава, много ни и манипулира. Още продукти    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Популярни публикации