Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КРАЛСКА ТИГРОВА ВАНА


ROYAL TIGER BATH
КРАЛСКА ТИГРОВА ВАНА-  ТИГЕРОЛ


Действа освежаващо при уморени и болезнени мускули, крайници и стави. Подпомага облекчаването на ревматични болки, особено е полезна в периоди на настинки и грип, тъй като укрепва, освежава чудесно, дезодорира и отпуска.

Цена: 250 мл; 15,70 лв





Става дума за пенлив елексир за къпане на базата на Тигрово масло, което представлява смес от етерични масла – розмарин, лавандула, евкалипт, чаено дърво и американски бръшлян.

розмарин – подпомага и усилва циркулацията, съживява и освежава уморените крайници и мускулите, помага за концентрацията, усилва целия организъм

лавандула – отпуска, успокоява, укрепва и балансира духа

евкалипт – облекчава дишането, както и общото състояние при настинки и грип

чаено дърво – притежава подчертан ароматерапевтичен ефект, подпомага предотвратяването на развитието на вредни микроорганизми, действа облекчаващо и успокояващо върху различните възпалителни промени по кожата, подпомага възстановяването на увредената кожа.

американски бръшлян – действа освежаващо, подпомага облекчаването на различни възпалителни процеси

Тигровата вана действа освежаващо върху уморените крайници и болезнените мускули и стави (след спортни занимания). Подпомага облекчаването на ревматичните болки и е особено полезна в сезона на настинки и грип, тъй като укрепва, освежава чудесно, дезодорира и отпуска. Приготвя се като топла вана, идеалната температура е между 36-38˚C, усилва дейността на потните жлези, затова ако сте настинали или сте хванали грип, добре е веднага да се отправите към леглото и да се изпотите. Топлата вана ускорява сърдечната дейност, задълбочава дишането (не се препоръчва на сърдечно болни, хипертоници и хора с разширени вени), така че времетраенето и трябва да бъде около 10-15 мин. Трябва да се има предвид, че топлите вани изсушават кожата и не бива да се прилагат твърде често. Royal Tiger Bath може да се приготви и като неутрална вана с температура на водата 29-34˚C. Практикува се 1-2 пъти седмично, а когато е необходимо и по-често.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации