Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Рибеното масло е ключът към дълъг живот


Рибеното масло може да се окаже ключът към дълъг и здравословен живот, твърдят учени. Аз лично преживях силата на капсулите от рибено масло. В състояние в което антибиотиците не помогнаха, рибеното масло в комбинация с чеснови капсули направи чудо.


Нови изследвания разкриват, че омега-3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло, може да имат пряко въздействие върху увеличаването на продължителността на живота на клетките. Изследването на учените от Калифорнийския университет в Сан Франциско е първото, което свързва рибеното масло със способността на тялото да противодейства на преждевременното стареене.
"Еликсирът на живота" бил открит при изследване на сърдечно болни пациенти, които били съветвани да увеличат консумирането на риба, за да предотвратят повторение на сърдечен удар.

Учените изследвали въздействието на омега-3 мастните киселини при 608 пациенти със сърдечно заболяване. Те установили, че високите нива на омега-3 забавяли увреждането на съдържащите се в ДНК теломери, крайните участъци на хромозомите, които предпазват от възпаление и процеси на стареене. По-дългите теломери са признак, че човекът е биологически по-млад и по-здрав. С напредването на възрастта теломерите се скъсяват и стават по-податливи на определени заболявания. Ръководителят на изследването д-р Рамин Фарзанех-Фар обясни, че изследване върху мишки показало, че гризачите, които приемали големи количества омега-3 мастни киселини, живеят три пъти по-дълго. Омега-3 мастните киселини се съдържат в мазни риби като скумрия, херинга, сьомга, сардина, пъстърва, както и в соевите семена, семената на тиква, в лененото семе и в орехите. Бялата риба също е здравословна, въпреки че съдържа по-малко количество основни мастни киселини. /БГНЕС
Рибеното масло е ключът към дълъг живот, как да си купите капсули от рибено масло на д-р фьорстер
Капсули от Върболика 
100 капсули - 46,00 лв
Капсули с рибено масло 
90 капсули - 32,50 лв

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации