Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КАКВО Е АКНЕ?




ПРОБЛЕМАТИЧНА КОЖА – КАКВО Е АКНЕ?
 
Пъпките могат да се появят когато фоликулата на косъма запуши мастното вещество, отделяно от мастните жлези на кожата, които действат като естествено хидратантно средство. Бактериите се размножават във фоликулите, което предизвиква възпалителен процес върху кожата. Обикновено акнето се развива върху онези части на тялото, в които са съсредоточени мастните жлези – лицето, средата на гръдния кош, рамената и горната част на тялото.
ЧЕТИРИ ВИДА ЛИЦЕ – ЧЕТИРИ ПРОБЛЕМА 
МЛАДА КОЖА – Младежкото акне засяга тинейджърите, най-вече момичетата, но и момчетата. Пъпките се появяват най-често върху лицето, рамената и гърба. Състоянието се влошава през зимата, а през топлото време се подобрява. Общо взето, причината за появата на акне е хормоналното неравновесие (излишъкът от мъжки хормони) в периода на растеж. Обикновено проблемът продължава една до три години, съответно до установяването на хормонален баланс. Възпаленията, които се появяват тогава, нерядко оставят следа и върху психиката на младите хора. 
ЗРЯЛА КОЖА – Проблемът се появява от време на време и при жени на възраст между 25 и 35 години, които дотогава не са имали акне. Главната причина е стресът, който засяга особено много динамичните и активните жени. Появяват се пъпки по лицето и врата, особено по време на менструация. Тези пъпки обаче не са така изразени както акнето при младата кожа. 
ЗАЧЕРВЕНА КОЖА – Макар и по-рядко в сравнение с предишните два случая, акнето може да се появи и между 40 и 45 години. За разлика от горепосочените случаи, при него състоянието се влошава при излагане на слънце. 
КОЖА С ВДЛЪБНАТИНИ И БЕЛЕЗИ – Този вид акне се явява при мъже на възраст между 18 и 25 години, които са страдали от младежко акне. тази форма е много упорита за лечение, но за щастие се среща доста рядко. Лицата, чиято кожа е склонна към акне, трябва да полагат ежедневни грижи за лицето си, използвайки продукти с дезинфекционно действие и разбира се, да изхвърлят 
от храната си всички онези съставки, които водят до омазняване на кожата и натрупване на дразнещи кожата вещества. 



Ползвайте Чаевец или Мехлем с Невен  на Д-р. Фьорстер или Течно масло от чаено дръво




Млечна маст с екстракт от невен 

"ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво за всички кожни проблеми 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации