Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Грижа за КОСАТА


Билков шампоан Кралска орхидея


Билковият крем-шампоан Орхидея Роял предлага идеално балансирани естествени съставки от див кестен, бреза, коприва, конска опашка‚ столистник и розмарин‚ обогатени с ухание на орхидея‚ за красива и здрава коса.
Подробно

Профилактичен шампоан за коса с витамини и билки 


Комбинация от витамините A, B, E, F, H (биотин), калциев пантотенат, както и от екстракти от лайка, жалфия, див кестен, прешлица, подбел, столистник и маточина. Изключителна комбинация от витамини и билки за съживяване на косата. Шампоан, който подхранва, предпазва и регенерира косата и скалпа. Ефикасен против пърхот, косопад и сърбеж на темето на главата. Пени се богато и подхранва активно.
Подробно

Комплект за коса


Благодарение на концентрираните ефикасни съставки, почиства увредената от външните влияния коса внимателно и основно, предотвратява появата на пърхот, сърбежа по главата и свързания с тях косопад. Тинктурата усилва и допълва действието на шампоана от същата колекция. Благодарение на активните растителни вещества и витамини действа стимулиращо и укрепващо при масаж, усилва кръвоснабдяването на кожата на главата. Подпомага регенерирането, т.е. производството на нова и здрава коса. Тинктурата не съдържа синтетични парфюми.
Подробно


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации