Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Капсули с витамини А, С и Е

Цена: 80 к. 28,00 лв
                      НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА!!

          Състав: Витамин А (бета каротин), Витамин С, Витамин Е

Приложение:
- препарат със силно антиоксидантно действие
- за засилване на имунитета
- при стресови ситуации
- при големи физически натоварвания
- по време на бременност

Препоръчва се: 
- при стандартни и повишени психически и физически натоварвания
- повишават силата и трудоспособността
- при редукционни диети
- особено на пушачи
- за предпазване на организма от вредното действие на свободните радикали

Препоръка при употреба: Приемат се по 1 - 2 капсули на ден с малко течност по време или след ядене.





ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДНЕВНА АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА!
ВИТАМИННИТЕ КАПСУЛИ ACE представляват комплексна и силна антиоксидантна формула, съдържаща естествени антиоксиданти – провитамин А (бета каротин), витамин С и витамин Е.
Свободните радикали представляват атоми, йони или молекули с един или повече нечетни електрони, които са нестабилни и силно реактивни. Всеки свободен радикал притежава способността да унищожава ензимите, белтъчините в молекулата или цели клетки. Опасността е още по-голяма, ако свободните радикали участват във верижни реакции: чрез отнемане на съседните електрони се създават хиляди нови свободни радикали. Тези свободни радикали проявяват особен афинитет към увреждането на ДНА и клетъчните мембрани. Промените в техния състав водят до нарушения в жизнено важни функции на клетките и то на най-чувствителните тъкани, каквито са мозъкът, кръвоносните органи, очите. Източниците на свободни радикали могат да бъдат вътрешни, в рамките на самия метаболизъм, когато организмът е подложен на тежки натоварвания, стрес или например на прекалено богата на мазнини храна. Външните източници са от нашето обкръжение: това са замърсеният въздух или храна, йонизиращите лъчения, някои лекарствени препарати и др. Приемането на витамини под формата на хранителна добавка може да допринесе изключително много за укрепването на отбранителните сили на организма. Те допълват дневното хранене с провитамин А и го обогатяват с витамините С и Е.

Най-важна роля играят АНТИОКСИДАНТИТЕ: бета каротин (провитамин А), витамините С и Е, които са наричани ПЪРВА ОТБРАНИТЕЛНА ЛИНИЯ. ТеОТСТЪПВАТ на свободните радикали СВОИТЕ ЕЛЕКТРОНИ, УКРОТЯВАТ ТЕХНИЯ АПЕТИТ и ПРЕДОТВРАТЯВАТ негативните верижни реакции. Така организмът се предпазва от дегенеративните болести – в противен случай се ускоряват процесите на атеросклероза, канцерогенни заболявания, катаракта, артрит и други хронични болести, ускорява се процесът на стареене.

Антиоксидантите винаги се комбинират под формата на коттейл заради синергистичното им действие. Със сигурност най-силният коктейл от атиоксиданти с естествен произход е комбинацията от витамините А, С и Е, която в препарата на Dr. Förster представлява ДНЕВНАТА ФОРМУЛА за дългосрочна ПРЕВЕНЦИЯ: на кръвоносната система, храносмилателната система, отделителната система, дихателната система и жлезите. Освен това тази комбинация от витамини се препоръчва при всяко по-голямо физическо натоварване и спортни занимания , редукционни диети, за превенция на злокачествени заболявания, както и в други ситуации, в които е наложително снабдяването на организма с тези витамини.
Д-р Слободан Ралевич

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации