Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ГИНКО капсули


Цена: 60 бр. 57,00 лв.

РСИ      намаление       40% намаление от 02.10. - 13.10.2017 г.   
57,00 лв 34,20 лв.

Гинко Билоба е сред най-старите растителни видове, населяващи Земята и е широко използван по света в продължение на векове. Гинко Билоба е уникално семенно дърво, достигащо до 30 метра височина. В днешни дни това дърво няма биологично близки сродници. Смятано за изчезнало от векове, то бива преоткрито като съвременен диворастящ вид в  Китай, който се смята за съвременната родина на застрашения вид  Ginkgo biloba. Веществата, които съдържа,  са  му помогнали да устои на увреждащите фактори  през хилядолетната  си история. Тези вещества допринасят за благотворното  му действие върху човешкия организъм и  здравето на хората. Те са  мощни антиоксиданти, неутрализиращи свободните радикали в човешкия организъм, и благодарение на тях са известни множество положителни ефекти върху голяма част от системите на човешкото тяло.
  Гинко билоба е  една от  най-често използваните билки в Европа, и многобройните проучвания доказват положителния ефект от приема  й при профилактиката на различни видове заболявания. Изключително полезна е при подобряването на кръвообращението в напреднала възраст, като спомага за засилването на паметта и забавянето на появата на болестта на Алцхаймер, действа благоприятно при старческата деменция,  намалява  шума в ушите и световъртежа. Освен в напреднала възраст, Гинко билоба има добър ефект за засилване на паметта и  концентрацията и  при младите хора, увеличава способността за учене. Като допълнение към всичко изброено досега е намаляването на загубата на клетъчна жизнеспособност и защитата на мозъчните неврони от последващи вредни въздействия на свободните радикали.  Мощният антиоксидант Гинко билоба има значителен ефект за подобряването на зрителната функция при хора с различни видове заболявания на очите. Други положителни приложения на  Гинко билоба са свързани с обмяната на холестерола и сърдечно-съдовата защита, подобрява циркулацията на кръвта към мозъка и крайниците, стимулира венозния тонус.

  В препарата ГИНКО капсули на „Д-р Фьорстер”, освен екстракт от Гинко билоба се съдържат и изключително ценните екстракти от гроздово семе и зелен чай, както и витамин С.
  Екстрактът от зелен чай (Green tea extract) се извлича от листата на чаеното дърво.  Зеленият чай стимулира  кръвообръщението, поддържа нормалната дейност на сърцето и стомаха, забавя процеса на стареене на клетките, стимулира  отделителната система, укрепва опорно-двигателната система, оказва благоприятно въздействие върху  зрението и  кожата.
Веществата, съдържащи се в зеления чай, прочистват кръвта от вредни вещества, като например  холестерола. Благодарение на антиоксидантните си съставки, зеленият чай е определен за 20 пъти по-силен антиоксидант от витамин C и носи ежедневно здраве на хиляди хора по света.
  Екстрактът от гроздово семе (Grapeseed Extract)  успешно унищожава свободните радикали, като по този начин премахва вредите, които водят до преждевременно стареене и други заболявания.  Има мощни антиоксидантни свойства.
  Помага на организма по-лесно да се адаптира към стреса, с който се сблъскваме всекидневно при съвременния начин на живот.

Комбинацията от тези екстракти в препарата на „Д-р Фьорстер” спомага те да  се допълват взаимно, като по този начин се засилва благотворното им действие при загуба на памет,  трудности при концентрация,  сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза, високо кръвно налягане, студени крайници.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: 
- понижена циркулация на кръвта
- влошаване на паметта, особено при възрастни
- зрителни дисфункции
- симптоми на болестта на Алцхаймер, сенилна деменция и шум в
ушите
- при хора със сексуална дисфункция
- при сърдечносъдови заболявания, високо ниво на холестерол и кръвна
захар
- за добри резултати срещу симптомите на ПМС и депресии

СЪСТАВ: една капсула съдържа:
екстракт от гинко билоба - 100 мг.
екстракт от гроздово семе - 164 мг.
екстракт от зелен чай - 50 мг.
витамин С – 30 мг.

ДОЗИРОВКА: приема се 1 капсула дневно.

ОПАКОВКА: 60 капсули

                                                                                                                     Д-р Слободан Ралевич

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации