Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

БИОТИН срещу загубата на коса

Цена: 60 т. 23,50 лв.

Косопад и биотин

не е в наличност!

Този  витамин е признат като естествено средство за противодействие при загубата на коса, както и при няколко други условия.

Биотин

Биотин таблети срещу загуба на коса, косопад, за подсилване на коса, за силна коса
Биотин е витамин В7. Известен е и като коензим R и витамин Н. Той е от съществено значение за производство на енергия и въглехидрати, мазнини, протеини и метаболизма на есенциалната аминокиселина левцин. Той се намира в най-различни храни като: черния дроб, сьомга, грах, кафяв ориз, слънчогледово семе, орехи, банани, моркови, сардини, бобови култури, гъби, яйчен жълтък и карфиол.

Въпреки това, някои хора могат да имат дефицит на биотин. Това не е често срещано, но недостигът им може да доведе до редица заболявания, включително кожни обриви, висок холестерол, проблеми със сърцето и косопад.

Каква е връзката на биотина с косопада
Липсата на биотин в организма може да има сериозни последствия за състоянието на косата ви. Вие вероятно дори няма да осъзнаете, че имате недостиг, докато не започнете да виждате видими ефекти върху вашето тяло. Що се отнася до косата, липса на биотин може да доведе до:
Биотин таблети срещу загуба на коса, косопад, за подсилване на коса, за силна коса

* Крехкост и слабост
* Счупване
* Косопад


Излишно е да казваме, че всички тези симптоми вървят ръка за ръка. Чупливата коса, например, води до разкъсване и цъфтеж, което от своя страна води до лошо здравословно състояние в дългосрочен план на косата. Биотина е от съществено значение за основното поддържане на кожата и ноктите здрави. Без този важен хранителен елемент е напълно възможно да забележите някои неприятни симптоми.

Биотин е растежен фактор, за клетката, и има положителен ефект върху метаболизма на кожата. "Хранене" на косата и ноктите, чрез кръвния поток, т.е. от вътрешния запис. Таблетките за смучене -Биотин, достигат до ноктите и космената луковица. Така те стават по-силни.
Биотин се отразява на енергийния баланс на креатина, на клетки, които формират кожата и косата. Нужно е да се увеличи образуването на креатин. Биотина стимулира успешно растежа, както и засилва защитата на кожата, косата и ноктите.

Препоръчителна дневна доза е 1 таблетка.

Грижа за КОСАТА 

    Билков шампоан Кралска орхидея
    Профилактичен шампоан за коса с витамини и билки
    Комплект за коса
    Биотин таблети срещу загуба на коса, косопад, за подсилване на коса, за силна коса 

    Витални (подхранващи) капсули за коса

    Д-р Фьорстер препоръчва правилно хранене през корена на косъма. Витаминните капсули регулират биологичното хранене на корена на косъма, който снабдява фоликулите със строителни елементи и биокатализатори, необходими за растежа и развитието на здравия косъм, за укрепване корена на косъма, блясък, жизненост – за здраве и красота, подпомагат растежа и качеството на косъма, придавайки му здрав вид, ускоряват растежа и предотвратяват косопада, допринасят за бързото възстановяване на косъма, скалпа и ноктите
    Подробно

      Биотин таблети срещу загуба на коса, косопад, за подсилване на коса, за силна коса

    Няма коментари:

    Публикуване на коментар

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Популярни публикации