Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

РЕДУКТА ФИГУРА ФИТ - билкова смес


 

За да имате желаната фигура!

Опаковка: 500 g
Цена: 50 лв

Състав:
Печени листа от мате, какаови кори, листа от къпина, лимонова трева, цветове от хибискус (китайска роза), листа от маточина и корени от сладник.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при:
задържане на течности, наднормено тегло, нездравословно хранене, нередовно прочистване на организма от токсини, целулит и диети.

Действие:
Комбинацията от растения, приготвена като чай, подпома пречистването на шлаки и токсини, без да допуска обезводняване. Трайно и ефективно регулира теглото и подпомага изгарянето на мазнините.

Допълнително действие:
В правилния момент помага да се овладеят фазите на „вълчи глад”.
Начин на употреба:
Приготовление: 1-2 чаени лъжички от сместта се заливат с 200 ml кипяща вода и се оставят да киснат 5-10 минути. Преди употреба се прецежда. Пие се неподсладен 2-3 пъти на ден преди хранене.

Знаете ли, че...
Поемането на течности е особено важно при отслабване. С пренастройването на храненето и набавянето на калориите е свързана корекцията в обмяната на веществата. Тъй като на практика билковите чайове не съдържат калории, те са идеални за набавяне на течности и при курсовете за отслабване и прочистване от шлаките. Така отслабването доставя удоволствие!
Yerba Mate е диворастящо дърво, от чиито листа индианците приготвят особен чай. Той действа като балсам не само за тялото, но и за душата. Стимулира имунната и нервната система, зарежда организма с енергия, предпазва го от изтощение и забавя процесите на стареене. По данни от института „Луи Пастьор” в Париж чаят от мате съдьржа изключително ценни витамини и минерали, необходими за нормалната дейност на организма. Той е богат на витамините С, А, В1, В2 рибофлавин, никотинова и пантотенова киселина. Съдържа още каротин, желязо, магнезий, калций, калий, танин, етерични масла, които се усвояват лесно от организма. Според учените листата на това дърво са с необичайно съчетание на жизненоважни елементи и хранителни свойства, каквито не се срещат другаде в природата. Настойката усилва паметта и осигурява необходимия фосфор на нервните клетки. Пречиства кръвта и регулира нивата на холестерола, подпомага храносмилането, нормализира кръвното налягане. В листата на растението е открито веществото матеин, подобно на кофеина, което зарежда организма с енергия, помага за концентрация на вниманието и при стрес.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации