Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ХИТОЗАН - Тиенс

хитозан, Тиенс, холестерол, надмерно тегло, мазнини, липиди, рак, черния дроб, Тянши, детоксикация, тежки метали, Хитозан, запек, рани, кръвно
Цена; 100 к. 84,00 лв.

Хитозан е коронован от диетолозите като шестият жизненоважен елемент след протеините, мазнините, захарта, минералите и витамините.
Хитозан - учените са открили фибро компонент от ракообразните, който всъщност предотвратява мазнините да бъдат усвоявани от тялото. И въпреки химичните му свойства да действа подобно на мощно лекарство за отслабване, десетки проучвания потвърждават неговата безопасност. 

    Супер фибри, които позволяват да ядете мазнини без те да бъдат натрупвани. (когато  поеманите мазнини не превишават нивата на Хитозан).

    Наречени Хитозан, тези фибри са най-често срещаните полизахариди на планетата. И докато този блокатор на мазнини се среща в ежедневната храна - банани, гъби и житни растения, най-богатите източници са черупките на морските раци и скариди.

Действие:
- потиска раковите клетки ( регулира pH=киселинно-алкалното съотношение; разложените в кръвта компоненти на Хитозана потискат раковата интоксикация, възстановяват апетита...
- регулира нивото на липидите в кръвта
- нормализира кръвното налягане
- намалява нивото на захарта
- повишава имунитета
- подобрява микроциркулацията на тъканите
- абсорбира и извежда от организма солите на тежките метали  (олово, живак, кадмий и др.)
намалява риск от запек
- има детоксикиращ ефект
- поддържа нормалните стомашно-чревните функции
- помага на зарастване на рани... 
Приложение:
- псориазис, рани и други травматични увреждания на кожата
- проблеми с наднормено тегло
- за пречистване на черният дроб...
 
    Изследователите са открили, че когато Хитозан е извлечен от ракообразните и смлян на финна прах, придобива силен положителен заряд. Мазнините имат отрицателен заряд и когато се свържат с Хитозан в храносмилателния тракт (противоположностите се привличат), автоматично се изхвърлят.

    Тази част от Хитозан, която се абсорбира от кръвта може да намалява нивото на холестерол в организма и да спомага за абсорбирането и изхвърлянето на токсините, тъй като Хитозан прилепва плътно по стените на кръвоносните съдове. Има очистително въздействие и засилва имунните способности на организма. 

 Ново изследване твърди: че Хитозан може да възстанови увредени мембрани на нервните клетки на гръбначен стълб. Изследването е проведено с животни в училище по ветеринарна медицина

Препоръки за употреба:
 За най-добри резултати за отслабване с Хитозан вземайте 1 000мг. (3 таблетки), 10-30 минути преди хранене. 
Хитозан улавя мазнините и е особено полезен за любителите на по-мазни храни, но е по-малко ефикасен при тези, който обожават тестени изделия, картофи, хляб и други изделия, които съдържат нишесте.

Състав:
Направен е от черупките на морски червенокраки раци чрез отстраняване на ацила, придаващ твърдост на хитина. Очистеният хитин - "хитозан" представлява йон с положителен заряд. Хитозан от Тянши притежава висока степен на пречистване от ацила - 85%, което обуславя високия функционален ефект - именно степентта на пречистване определя ефективността на Хитозан.  Хитозан е биологична целулоза (съединителна тъкан), която по свойства прилича на човешкия фибрин. В състава му се съдържат хитозан - 85% и хитин - 15%. 
100 капсули по 150мг. в опаковка.

Възстановява кожата при изгаряния, травми и рани при външно приложение. Хитозан активизира клетки и създава колагенови тъкани в голямо количество. Тези тъкани могат бързо да се преобразуват в тънка по структурата си кожа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации