Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

СИРОП FOS

Цена: 6 х 10 мл. 22,00 лв. 19,00 лв.

СИРОП FOS -
за балансиране на съотношението между полезните и вредните бактерии в червата.

Основна съставка: Фруктозан

Фруктозанът съдържа голямо количество водоразтворими диетични фибри, които могат да компенсират недостига на фибри в обичайния хранителен режим.Той може да ускори перисталтиката на храносмилателната система и да подпомогне както храносмилането, така и усвояването на хранителните вещества. Диетичните фибри са макромолекулярни вещества, които се съдържат предимно в царевицата, зеленчуците и плодовете.
Те могат да ускорят перисталтиката на червата в процеса на дефекация. Фруктозанът е най-ефикасното средство за бързо размножаване на бифидобактериите - единствените полезни бактерии, открити в червата досега. Изследванията доказаха, че приемът на фруктозан помага на бифидобактериите в организма бързо да се върнат в нормалното си състояние.

Предимства:
- поддържа в добро състояние стомашно-чревния тракт и подобрява функционирането на храносмилателната система
- поддържайки равновесието на чревната флора, регулира вътрешната среда в стомашно-чревния тракт
- предотвратява и облекчава запека
- поддържа равновесието на микробиологичната среда в червата и регулира състоянието както на червата , така и на стомаха.

Съвети за използване:
1 до 2 пакетчета от 10 мл на ден - за възрастни.
Може да се използва като здравословен подсладител на всякакви напитки и храни, например мюсли, пресни плодове, кисело мляко и плодови сокове.

В началото този продукт може да предизвика усещане за дискомфорт в коремната област, което се дължи на естествения процес на приспособяване на организма. При редовно приемане на продукта организмът се връща в нормалното си състояние, след като червата са прочистени, по-здрави и добре функциониращи.

Разфасовка: 1 малка кутийка съдържа 6 пакетчета по 10мл.

Ние сме зависими от червата, тъй като те са основния орган, през който се абсорбират хранителните вещества и се изхвърлят токсините. Истина е, че доброто здраве започва от дебелото черво. Според медицинските източници до 90% от всички токсини, които навлизат в тялото, навлизат през червата, включително частта от дебелото черво, известна като колон. Бактериите във вашето дебело черво определят дали то ще ви поддържа в добро здраве или ще създава предпоставки за проблеми. Има полезни и вредни бактерии и всички те живеят предимно в дебелото черво. Увеличаването на вредните бактерии създава предпоставка за заболявания. Полезните бактерии са основата за здрава храносмилателна система, а 80% от имунната ни система е в храносмилателния тракт. Ето защо здравата храносмилателна система е основата на доброто Здраве. Тянши/Тиенс използва силата на сиропа Fos за балансиране на съотношението между полезните и вредните бактерии в червата. Когато съотношението между полезните и вредните бактерии е в равновесие, се наблюдават три положителни промени:Симптомите за храносмилателни проблеми намаляват или изчезватОрганизмът започва да усвоява всички полезни храни и хранителни добавки, които приематеИмунната система се възстановява и е по-способна за борба с болестите Полезните бактерии в червата ни са първата отбранителна линия срещу болестотворните организми. Освен това те предотвратяват преждевременното стареене, причинявано от токсините, които произвеждат бактериите и гъбичките в червата. Установено е, че 1 грам FOS на ден в храната намалява броя нежелани бактерии и увеличава 5 пъти полезната, здавословна флора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации