Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КОЛАГЕН капсули

60 к. 38,00 лв.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
- действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с клетъчните елементи и в същото време улеснява и ускорява възстановяването на тъканите и органите, които се състоят от него
- укрепва костите, ставите, хрущялите и сухожилията
- подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите
- осигурява по-добра и дълготрайна мобилност на опорно-двигателната система
- намалява появата на бръчки и изглажда вече появилите се

РСИ      намаление  15% намаление от 29.07. - 02.08.2019 г. 
38,00 лв 32,30 лв.

 Революционна формула за укрепване на костите, ставите, хрущялите и сухожилията, както и за подобряване състоянието на кожата, косата и ноктите. КОЛАГЕН капсули съдържа течен, лесно абсорбиращ се, хидролизиран колаген. Колагенът е основен протеинов компонент на кожата, костите и съединителната тъкан. След 25-тата година от развитието на човешкия организъм, структурата на кожата започва постепенно да отслабва, като същевременно намалява и производството на колаген. Това лесно се забелязва, когато се осмелим да обърнем внимание на първите образуващи се бръчки. От друга страна, сухожилията и ставните връзки стават по-малко еластични и липсата на колаген може да има значително въздействие върху мобилността и стабилността на ставите, а по този начин и върху целия опорно-двигателен апарат. Колагенът действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с клетъчните елементи и в същото време улеснява и ускорява възстановяването на тъканите и органите, които се състоят от него. Благодарение на тези си свойства, колагенът спомага поддържането на добро здравословно състояние на повечето от телесните структури като сухожилия, кости, стави и космени фоликули. С употребата на чистия колаген в КОЛАГЕН капсули, се способства намаляването появата на бръчки и омекотяването на вече съществуващите такива, поддържа се свеж вид и се подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите. Осигурява се по-добра и по-дълготрайна мобилност на опорно-двигателната система.

СЪСТАВ: 
Соево масло, Течен колаген, Лецитин, Пчелен восък

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ: 
 Соево масло – Соята е една от основните и най-питателни храни на света и в зърната й се съдържа 15-25% масло. Соевото масло (Soybean oil) е богато на полиненаситени мазнини. Действа регулиращо на нивата на холестерола. Важно е за здравината на костите, което основно се дължи на сериозните количества витамин К. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти (витамин Е), има предпазващо зрението и кожата действие, което става посредством защитата на клетъчните мембрани от увреждане. И тъй като очите и кожата са много чувствителни към вредното въздействие на свободните радикали, антиоксидантната помощ на соевото масло в тази насока е неоценима.
 Течен колаген – Думата "колаген" произлиза от гръцкото "kolla", което означава „лепило“. Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло, който „държи” целия ни организъм в единно цяло. Известни са поне 16 вида колаген, но 80-90% от колагена в тялото се състоят от типове I, II и III. Колагеновите нишки от тип I са по-здрави от стомана. Той придава необходимата здравина и структура на кожата, като същевременно играе важна роля в подмяната на кожните клетки.
 Лецитин – е субстанция с чисто растителен произход, който е получен от соя. Представлява естествено вещество с изключителни свойства. Лецитинът е храна за нервите, участва в строежа на централната нервна система, представлява 20-25% от сухото вещество на мозъка. Лецитините са фосфолипиди и подлежат на метаболизъм, така че трябва да се обновяват чрез синтез в самия организъм или чрез приемането им под формата на хранителна добавка. В човешкия организъм те представляват 1% от общото телесно тегло, а в по-големи концентрации се намират в мозъка и в гръбначния мозък.
 Пчелен восък – Пчелният восък е продукт на восъчните жлези на пчелите и служи за запечатване на клетките, в които се събира медът. Той е естествен биопродукт, който има благотворно въздействие върху целия човешки организъм. В неговия състав има около 15 вида вещества – сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила и ароматни съединения. Поради противовирусното и антимикробното си действия има свойства на естествен антибиотик. Действа стимулиращо на имунната система и засилва защитните сили на организма. Спомага освобождаването от токсини. Благоприятства забавянето на процесите на стареене.

ДОЗИРОВКА: 
  Приемат се от една до три капсули дневно с достатъчно течност.

ОПАКОВКА: 60 капсули.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации