Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КРЕМ С ЕЛЕНСКА МАС И УРЕА

Цена: 100 мл. 19,00 лв.
КРЕМ С ЕЛЕНСКА МАС И УРЕА

РСИ      намаление  15% намаление от 13.05. - 17.05.2019 г. 
19,00 лв 16,15 лв.

Човешките крака имат комплексна структура и са истинско инженерно чудо. Въпреки интензивната им ежедневна експлоатация, те успяват да се справят с натоварванията. Краката са най-често използваната част от човешкото тяло и именно поради тази причина са смятани и за “най-малтретираната част”. Удържат не само цялата ни тежест, но и тази на дрехите, както и на всички предмети, които носим със себе си. Въпреки съвършената природна конструкция, понякога започват да се появяват проблеми, които са следствие от множество фактори. Тесните обувки, постоянното триене и притискане, потенето, неподходящите чорапи и т.н., могат да доведат до повърхностни увреждания на кожата. Най-често това са кокоши тръни, мазоли и удебелена кожа - вроговени участъци по кожата, които се формират на повърхността на кожата като реакция срещу постоянното триене и притискане. Кокошите тръни, мазолите и удебелената кожа са не просто неприятни образувания по кожата, но предизвикват сериозна болка и дискомфорт. Тези проблеми могат да се предотвратят или облекчат чрез правилни и редовни грижи с помощта на природни средства, притежаващи насочено действие. Едно от тези средства, успешно отговарящо на подобни изисквания, е новият продукт с марката “Royal Sales International” КРЕМ С ЕЛЕНСКА МАС И УРЕА.

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:
- предназначен за грижа за краката
- решава проблемите с удебелената кожа и мазолите
- може да се използва и за груба кожа на ръцете и лактите
- подхранва и овлажнява кожата
- съдържа висок процент карбамид (уреа), поради което е подходящ за диабетици

СЪСТАВ:
Екстракт от бяла върба, Екстракт от лайка, Бисаболол, Масло от китайски чимшир, Еленска мас, Масло от европейска маслина, Масло от шеа, Глицин соево масло, Уреа

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Екстракт от бяла върба – Бялата върба (Salix alba) се нарича така заради светлобелезникавата, почти бяла окраска на листата. Кората й съдържа салицин, флавоноиди и кондензирани танини, които са известни със заздравяващите си и кръвоспиращи свойства. Кората на бялата върба има антисептично действие и може да се прилага външно върху рани и язви. Болкоуспокояващите и противовъзпалителните свойства на екстракта от бяла върба се дължат на салицина. При локално приложение има противоревматично и успокояващо действие, а също облекчава болката и намалява отока.
Екстракт от лайка – Лайката (Chamomilla recutita) е едногодишно диворастящо тревисто растение от семейство сложноцветни. Използвана е още в древността като помощ при слънчеви изгаряния и болкоуспокояващо средство. Външното й приложение върху кожата има благотворен ефект особено при различни раздразнения и лющене на кожата. Тъй като лайката е богата на флавоноиди и есенциални масла, тя има успокояващ ефект върху кожата, като същевременно я предпазва от раздразнения и зачервяване. Екстрактът от лайка прави кожата мека и гладка. Поради добрите си антиоксидантни свойства предпазва кожата от вредното действие на свободните радикали.
Бисаболол – Извлича се от цветовете на лайката и белия равнец. Характеризира се с успокояващо, противовъзпалително и бактерицидно действие. Подпомага по-бързото заздравяване на кожата.
Масло от китайски чимшир (жожоба) – Растението жожоба, наричано още „течното злато”, е неотровно и достига височина от 3 метра. Орехоподобните му плодове съдържат ценно масло, богато на много хранителни съставки. Маслото се добива чрез студено пресоване. Благодарение на специфичната си молекулна структура, то не се окислява. При нанасянето му върху кожата, създава предпазен „филм”. Маслото от жожоба регенерира кожата като й дава необходимата влага и мекота. Особено е полезно при уморена кожа, както и при грижи за възпалена и раздразнена кожа. Естественото масло от жожоба е източник на енергия и свежест за всички типове кожа. Регенерира кожата, предпазва я от изсушаване, овлажнява я  в дълбочина и щедро я подхранва. Подходящо е за грижа и защита на кожата на цялото тяло, особено за суха и лющеща се, груба и напукана кожа: лакти, колена и други участъци от кожата, изложени на външни влияния.
Еленска мас – Tрадиционно средство при северните народи за лечение и облекчаване на болки в краката, при силно напукана, груба или протрита кожа, мазоли и мехури. Ползва се в състава на много народни рецепти като чудесно средство за третиране на рани, охлузвания, раздразнения и възпаления на кожата. Съдържащите се в еленската мас натурални мазнини успокояват възпаленията и зачервена кожа, правят дермата гладка и я предпазват от раздразнения. Ползва се и при облекчаването на състояния, свързани с декубитални рани. Еленската мас действа като своеобразна защитна втора кожа чрез предотвратяването на неблагоприятни влияния на средата като студ и влага.
Масло от европейска маслина – Маслините са богат източник на моно-ненаситени киселини и на витамин Е. Благодарение на стабилността на моно- ненаситените мастни киселини, маслините предпазват клетките, особено в комбинация с витамин Е. Благодарение на тяхното взаимодействие рискът от увреждане на клетките, както и от възникване на възпалителни процеси намалява. Маслиновото масло успокоява и подхранва кожата и раздразненията, предизвикани от външни влияния, укрепва имунитета на кожата. Богато е и на витамин A и действа благотворно при третиране на суха и раздразнена кожа, помага при зарастване на рани и драскотини. Съдържа всички видове мастноразтворими витамини, фитостероли и фосфолипиди. Маслиновото масло също предотвратява и изсъхването на кожата.
Масло от шеа – Представлява мазна субстанция, която се добива от ядките на африканското дърво Шеа. Ядките се използват за разнообразни нужди в медицината, в козметиката, както и за храна. Маслото от Шеа съдържа голямо количество мастни киселини, повече дори от какаовото и кокосовото. Мастните киселини са от съществено значение за овлажняването и възстановяването на кожата. Маслото стимулира клетъчната дейност, действа възстановяващо на нарушената структура на кожата, има забавящ ефект върху стареенето й, както и добри регенериращи свойства. Съдържа пълен набор от витамините, необходими за поддържането на здрава, добре хидратирана, мека и гладка кожа.
Глицин (соево масло) – Глицинът е неесенциална аминокиселина, поради което може да се синтезира в човешкия организъм. Тази аминокиселина изобилства в човешкото тяло и е с много ценни качества. Тя е съсредоточена най-вече в кожата, съединителната тъкан и мускулите. Основната биологична роля на глицина е формирането на протеини. Глицинът притежава ясно изразени антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Тъй като участва в изграждането на колагеновия протеин, се смята, че има важна роля във възстановяването на увредени сухожилия и хрущяли.
Уреа – Уреата се получава при белтъчната обмяна на веществата. Тя е органично химично съединение, още познато като карбамид и е изключително важен краен продукт на обмяната на веществата. Тя представлява производно на амоняка, но за разлика от него не е токсична за организма. Уреата присъства нормално в кожата, като съдържанието й е около 7-8% и действа като дълбоко овлажняващ агент, благодарение на свойството си да свързва молекулите на водата и да се разтваря много добре в нея. Поради това си качество, нейната главна функция в роговия слой на епидермиса е да възстановява водния баланс. Нейните химични, физични и биологични свойства допринасят за благоприятното й действие върху организма и някои кожни заболявания. В помощ на страдащите от мазоли и удебелена кожа на ходилата, от особена важност е дълбокото хидратиране, посредством което кожата се омекотява и подхранва, а деленето на клетките се стимулира. По този начин кожата се подържа мека и здрава.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
Втривайте веднъж дневно на желаните места на ръцете или краката, по възможност след баня. След няколкодневно нанасяне отстранете мъртвите клетки с пемза или друго средство със същото предназначение.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации