Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ОПЦ (Олигомерни проантоциниадини капсули)

Цена: 98 к. 48 лв.

Олигомерни проантоциниадини капсули 
 Здравите и силни кръвоносни съдове, както и правилното функциониране на сърцето несъмнено са ключовите фактори за човешкото здраве. Нищо не е по- важно от жизнеспособността на тези дълги хиляди километри капиляри, артерии и вени, представляващи една уникална система за циркулиране на кръвта. Голямото предизвикателство е нежеланите промени, съпътстващи кръвоносната система вследствие негативните влияния на средата и стреса, да бъдат предотвратени по естествен начин, близък до законите на здравата хемодинамика в тялото. Подходящ помощник за всеки от нас в това начинание би могъл да бъде новият РСИ продукт ОПЦ (олигомерни проантоцианидини) капсули.



РСИ  намаление       15% намаление от 11.03. - 15.03.2019 г.    
48,00 лв 40,80 лв.
СЪСТАВ: 
Екстракт от гроздови семки (олигомерни проантоцианидини) Витамин C (L-аскорбинова киселина) Витамин E (D-алфа-токоферил ацетат)
ПРИЛОЖЕНИЕ: 
Съдържа екстракт от гроздови семки и витамините С и Е. За защита на сърцето и кръвоносната система. Има антиоксидантни свойства. Намалява нивото на холестерола в кръвта. Укрепва колагена в кръвоносните съдове, сухожилията, лигаментите и костите. Стимулира кръвообращението. ДОЗИРОВКА: Приема се по една капсула дневно с достатъчно течност.
ОПАКОВКА: 90 капсули.
Хранителни вещества:за дневна доза (1 капсула) Oлигомерни проантоцианидини - 380 mg Витамин C - 40 mg Витамин E -6,65 mg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации