Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Проблеми при менструалния цикъл




Около 50 % от жените в менструална възраст страдат от някаква форма на ПМС - предменструални синдром. Симптомите се движат от почти незабележими до подчертано изтощителни. Още през 1931 година учените предполагат, че това състояние се обуславя от хормоналното неравновесие, свързано с менструалния цикъл. Сега с положителност се знае, че причината на ПМС е в липсата на баланс на хормона на яйчниците - естроген, но също така и на хормона пролактин, както и на хормоните на щитовидната и на надбъбречната жлеза. Техните променливи нива в предменструалния период влияят негативно върху самочувствието, настоението и физиологичното състояние.

Върболика е билка, която Индианците употребяват от векове. Благодарение на двете изключително важни й ненаситени мастни киселини, обозначени като ОМЕГА -6, са необходими за доброто функциониране на имунната система, но и за хормоналното равновесие (ПМС, менстриални проблеми, нерименопауза).

Капсули с масло от върболика на Д-р. Фьостер - осигуряват балансиран метаболизъм и добро самочувствие. Препоръчват се и при екземи и други кожни заболявания, като хранителна добавка при хора с недостатъчна двигателна дейност, при неправилно хранене и нездравословен начин на живот.
  


Капсули от Върболика

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации