Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Крем за лице с маслиново масло


Цена: 50мл. 20,00лв.

Маслиново масло оказва благотворно въздействие върху тялото, тъй като ценните му съставки, богатството от витамин Е и освежаващите естествени антиоксиданти се грижат по естествен начин за здравето и хубостта на кожата. 

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С МАСЛО ОТ МАСЛИНА – докосване до природата!

НЕ СЕ ПРЕДЛАГА ПОВЕЧЕ!

• ценните съставки – маслиново масло, жожоба и витамин Е предпазват кожата от вредното въздействие на околната среда, ултравиолетовите лъчи и действието на свободните радикали
• предназначен е за суха и взискателна кожа
• подобрява общото състояние на кожата
• маслото от маслина прави кожата гладка, здрава и й придава добре поддържан вид
• маслото от жожоба омекотява и подхранва кожата, а витамин Е й осигурява необходимата влага, свежест и сияние
• забавя признаците на стареене и прави кожата по-стегната
• маслото от жожоба премахва видимите следи от умора по кожата, правейки я не само по-млада, но и по-свежа като същевременно представлява нейна защита
• маслото от маслина с подчертано успокояващите си и преди всичко подхранващите си свойства действа благоприятно при възпалена и раздразнена кожа и помага при
 зарастване на рани и одрасквания


Състав:
МАСЛИНОВО МАСЛО
Подхранва и успокоява кожата, особено когато е раздразнена поради външни въздействия, усилва имунитета й и активизира действието на останалите съставки. Богато е на витамин А и Е. Действа благоприятно при суха и раздразнена кожа и помага при зарастване на рани и одрасквания.
МАСЛО ОТ ЖОЖОБА
Маслото от жожоба създава посредством структурата си защитен филм на кожата. Маслото от жожоба възстановява кожата като й осигурява необходимата й влага и мекота и по този начин я прави красива. Полезно е преди всичко за уморена кожа, а помага и при възпалена и раздразнена кожа.
ВИТАМИН Е
Естествен антиоксидант, предпазва кожата от свободните радикали, подобрява микроциркулацията и забавя признаците на стареене.


Маслината подхранва, гали, успокоява и предпазва!


Кремът за лице с маслина е природен продукт, който овлажнява оптимално кожата и я предпазва от негативното влияние на свободните радикали. Забавя процеса на стареене, подобрява микроцикркулацията, успокоява кожата и действа противовъзпалително. Успокоява кожните раздразнения, предизвикани от външни влияния и предпазва от узсушаване, съдържа всички необходими естествени съставки, които правят кожата красива и здрава.



Крем-балсам с витамин Е и масло от пшеничен зародиш 


Хидратантна маска за лице 
Мек тоник за кожата на лицето


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации