Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Златен крем - биоактивен регенериращ крем


Цена: 100 мл. 30,00

Биоактивен, регенериращ нощен крем за всички типове кожа. Щедро подхранва и възобновява кожата, прави я гладка, еластична и мека. Идеален за грижи за кожата в зряла възраст. Съдържа всички необходими съставки на природна основа, компенсира изгубената влага. Действа успокояващо, подобрява тургора на кожата.






• идеален за нощни грижи за всички типове кожа в зряла възраст, включително и чувствителна
• биоактивен, регенериращ крем, който съдържа всички необходими съставки на природна основа, подхранващи и обновяващи кожата в
дълбочина
• компенсира изгубената влага и стимулира естествените съпротивителни сили на кожата
• действа успокояващо, подобрява тургора на кожата
• прави кожата свежа, гладка, еластична и мека
Препоръки при употреба: Кремът се нанася вечер, преди лягане. С леки кръгообразни движения се втрива върху почистеното и освежено лице, врата и деколтето.
С редовната употреба на Златния нощен крем давате на вашата кожа всичко, което е необходимо за нейното регенериране и подхранване в дълбочина, за да може да запази своята свежест и еластичност в “златната” възраст.

3 коментара:

  1. За щастие най вече на нас жените е добре, че има подобни кремчета,които ни помагат при суха кожа или някакви проблеми.Особено сега в този зимен сезон е нужно да подхранваме кожата си, за да бъде през лятото готова за слънчевите лъчи.Благодаря за този крем, научих някои нови неща и мисля да го взема понеже не съм го пробвала до сега.Като че ли вечер е най добре да сложим един по дебел слой крем за д а може през нощта кожата да се възстанови, все пак през деня сме на вън подложени на мръсният въздух и най често с грим.

    ОтговорИзтриване
  2. Е идва един приятен и хубав ден, в който колкото и хубава кожа да имаш, просто трябва да използваш крем.Да е говорим за през зимата,когато кожата няма от къде да получи малко слънчеви лъчи, с които да се освежи и става доста суха.А пък летните дни трябва да се пазим от изгаряния.Благодаря ви за това предложение с този крем.Моя стара учителка използваше такъв и каза, че е доста доволна и наистина.Определено не изглеждаше на жена,която и идва време за пенсия.

    ОтговорИзтриване
  3. Никой от нас не посяга към кремовете,които са за грижа за кожата ни и я подхранват и забавят появата на бръчки, докато не стигне момента, в който се видим в огледалото и разберем,че вече имаме нужда.Много лекарите казват, че след 25 години е нормално да използваме някакъв крем,който да подхранва нашата кожа.От скоро съм се замислила и аз сериозно дали да не започна да си търся специален крем, но при толкова богат избор не знам какъв да взема.Благодаря ви за статуята.От нея научих важни неща за кожата ни.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации