Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Грижа за КРАКАТА


Гел за крака и вени


Гел за крака и вени – голямо облекчение за натежалите крака, за възвръщане на лекотата при ходене. Точното решение при болезнени и отекли крака, разширени вени, спазми, напукани капиляри, отслабена венозна циркулация.
Подробно

Балсам от див кестен


Балсамът от див кестен е идеален за уморени и отекли крака и крака с разширени вени. Съдържа екстракт от див (конски) кестен (англ. Horse chestnut), камфор, розмарин, арника, ментол и етерични масла. Бързо премахва болките предизвикани от умора, травми, оток, както и ревматични болки. Подходящ е за масажиране на болезнени места, тъй като охлажда, подобрява циркулацията на кръвта и облекчава болката. Противовъзпалителните и антиспазмолитичните свойства на съставките му намаляват вероятността от поява на нощни спазми и болки в мускулите.
Подробно

Комплект за крака


Балсамът за стъпала освежава уморените стъпала, като ги прави меки и нежни. Предотвратява появата на мазоли, твърда вроговена кожа и “кокоши тръни”. Екстрактът за баня на стъпалата дарява отмора и свежест на уморените стъпала. Комплектът за грижи за краката има тройно действие – активира, оживява, дезодорира. Освен Балсам и Екстракт за баня включва и твърда гъбка за ефикасно отстраняване на вроговената кожа на стъпалата.
Подробно

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации