Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Др. Фьорстер

ИСТОРИЯ НА  ФИРМАТА ДОКТОР ФЬОРСТЕР

Д-р Фьорстер е знак за високо качество на лечебни продукти от природни екстракти. Създателят на фирмата Д-р Фьорстер е лауреат на нобелова награда за приложението на фитопродуктите в медицината - Д-р Уолтър Фьорстър.

Мотото на фирмата е „Природата винаги има право”. Тя държи извънредно за качествата на природните субстанции. Използва само естествени, чисти, природни съставки. В аптеките обикновено медикаментите съдържат до 15 % естествени продукти, а Д-р Фьорстер 100%. Естествените продукти се приемат много по-ефективно и пълноценно от организма, за разлика от синтетичните продавани в аптеките.

Д-р Фьорстер не използва ГМО. Дори вместо консерванти се използва Витамин Е. Фирмата прилага изключително висок контрол при отглеждането на растенията в различни точки на земното кълбо, на специални места, далече от промишлени центрове и големи градове.

Фирмата на Д-р Фьорстер е основана през 1927 г. и е реномирана фирма за производство и търговия на лечебни продукти в целия свят. Те произвеждат продукти за здравето, продукти за превантивна грижа на тялото, косата, кожата, козметика от биологичноактивни хранителни добавки и ефирни етерични масла.

Скъпоструващи научни изследвания предхождат въвеждането в производство всеки един продукт. Днес много от древните рецепти се усъвършенстват чрез съвременни технологии. Съвременните хора, които се грижат за своето здраве, се доверяват на най-новите разработки на учените, занимаващи се с проблемите на храненето. Компанията на Д-р Фоьрстер предлага най-новите рецепти за запазване на здравето.

Защо тези продукти не се разпространяват чрез магазините в търговската мрежа?

Производителите не желаят тези висококачесвени и оригинални продукти да се смесват с тяхни подобия в търговската мрежа. Това е мотивът, поради който продажбата им стават чрез мрежа от сътрудници (посредници-консултанти), които имат необходимите специализирани познания за правилното предписание на тяхната употреба. В този океан от информация за множество продукти, сътрудниците са тези, които я филтрират и предлагат на своите потребители най-полезния за тях продукт и най-ефективния начин за използването му.



Dr. Forster   -  Германия  - 80-годишен опит във фармацефтиката. Продукти
                                            само на природна основа. Мото: ”Природата  винаги има право “

Официален дистрибутор на Д-р Фьорстер е нашата фирма, Ройал Сейлс Интернейшънал.



Д-р.Фьорстер е основана през 1927 от Dr Walter Förster (Д-р Уолтър Фьорстър). Неговото име продължава да емблема за продуктите на фирмата и обозначава гаранция за тяхното високо качество.

С над 80 години опит, Dr.Förster е водеща в производството на високо качествени продукти използвайки естествени, природни екстракти.
Компанията на Д-р Фьорстер предлага най-новите рецепти за запазване на здравето.


Продукти на д-р Фьорстер

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации