Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Спрете депресията: Силата на естествените антидепресанти

Спрете депресията: 
Използвайте естествени антидепресанти

Силата на естествените антидепресанти
Таблетките от ЖЪЛТ КАНТАРИОН на д-р Фьорстер успокояват нервната система, но при тежки случаи на депресия трябва да се взимат поне 2 пъти на ден. Един път е само за профилактика.  Приемате магнезий на таблетки. Магнезият не напразно е титулуван като естествения антидепресант. Другият продукт е Върболика, която ускоряване метаболизма на нервните клетки.

Избягвайте химическите лекарства (антидепресанти) в случай на депресия. Те водят до привикване. Те заместват естествени молекули и в резултат организма отвиква сам да ги произвежда. Ставаме зависими от химическите лекарства за да се чувстваме що годе нормални. Така човек става все по-зависим от изкуствено поддържане на самочувствието си.

Естествените продукти действат по друг начин. При тях, в началото е необходимо да взимате по-голямо количество. След като организма се насити дори и малки дози ще имат голям ефект. Те не водят към пристрастяване, а възстановяват естествените ни сили и способности.

В случая с депресията голяма роля играе начинът на мислене, вярванията и липсата на цел. Това е още една причина, защо антидепресантите от аптеките не са препоръчителни. Те водят към още по-голяма отпуснатост и безцелие в живота. Вместо това, в комбинация с успокояващия нервната система Жълт Кантарион вземете нещо, което повишава жизнеността, енергията и желанието за активен живот.

Мака и Гуарана, например, повишава енергията и жизнеността; отстранява умората; намалява депресивните симптоми.  Тези таблетки премахват психическо и физическо изтощение и отпадналост и имат противостресов ефект. Те регулират отделянето на хормони.  Знае се, че хормоналния състав променя химическия баланс в организма на жената и много често това води до поява на депресивни състояния, намалено либидо.

В допълнение бих препоръчал естествени добавки, които да пречистят организма от натрупаните отрови. Тези натрупани токсини също са част от проблема с депресията. Доста от продуктите на д-р Фьорстер, като например; Селен, Цинк, Чесън, Овощни влакна, Лосос и др. са силни антиоксиданти. Взимайте едно от тях, или комбинация, в продължение на месец. Ефекта е поразителен. При мен лично стана прелом в живота ми. Изведнъж умората изчезна и започнах активно да се занимавам със спорт. А знаем, че спорта е огромен източник на адреналин и "Ендорфини" изпълващи ни с щастие.

И накрая, но не последно по значение, е важно да се създаде положителна атмосфера, положителни мисли, положителни действия и цели. Никога не забравяйте силата на любовта. Без любов живота ни е празен и депресиран. Не забравяйте, че живота е вечен и безценен дар даден ни от Бог.

Още за нервна система:
СИЛА ЗА НЕРВНАТА СИСТЕМА

1 коментар:

  1. Сменете си кафето - аз пия кафе с ганодерма от 6 месеца и ми действа много добре на депресията.
    Моят мъж е доста нервен и за него му намерих решение - след като изпием по 1 кафе 3 в 1 с екстракт от рейши (ганодерма) и всичко е мир и любов.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации