Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Как да се предпазим и излекуваме от Рак

Ракът е краен механизъм за оцеляване, заявява д-р Биляна Анчевска в статията си "Нова светлина в знанията за раковите болести". 
Ракът е този, който поема контрола върху тялото, защото всички останали механизми за самосъхранение са отказали.

При рак е нужен невероятен тласък на имунната система. Затова може да взимате следните добавки от д-р Фьорстер, които в много случаи водят до 90 процента успеваемост в лечението. В този списък ви давам броя, който препоръчват, ако ползвате само едни капсули, но аз препоръчвам по-малки количества, но комбинирайки 3-4 различни добавки: 

Гъба Шийтаке (плюс Чесън) по (1-4 капсули на ден)
Чеснови капсули, (1-4) малко преди ядене 
Лосос (Омега 3), (1-4 капсули)

Необходими са още; СеленКалций и Магнезий, Витамин Е и Витамин Д.

За кожен рак ползвайте Селен (2-6 капсули на ден)
За рак на простатата Селен, Витамин Е (1-3 на ден), Цветен прашец

Както вече казах, препоръчвам да ги комбинирате. Ако взимате Шийтаке, Чесън, Лосос, Калции, Селен и Витамин Е едновременно, тогава ще е достатъчно по едно от всичките на ден. А при тежки случаи от всичките по две на ден. След месец, като се насити организма, може да намалите. Тогава и по-малките дози ще имат същия ефект защото организма е наситен. Свържете се с нас и за други възможни комбинации съответстващи най-добре на вашето конкретно състояние. Не взимайте изкуствени - химически съставени витамини и добавки. Организма не ги усвоява, а се натрупват като токсини и водят до странични нежелани ефекти. Прочетете, Истината за Рака

Ракът не е болест а механизъм за оцеляване

Нека разберем защо това помага и какво всъщност е ракът. Андреас Мориц в своята книга казва: Ракът не е болест......
— Ракът е краен механизъм за оцеляване. Ракът е този, който поема контрола върху тялото, защото всички останали механизми за самосъхранение са отказали.
— За да излекуваме истински организма от рак и от това, което той представлява в живота на личността, ние трябва да разберем защо организмът е позволил някои от неговите клетки да нараснат по патологичен начин и да достигнат един анормален размер.
— Това, което трябва да разберем е, че растежът е в интерес на организма, а не индикация за самоунищожаване.
— Ракът е опит за излекуване на организма от организма.
— Ако блокираме опита за излекуване, ще унищожим тялото. Ако подкрепяме опита за излекуване, ще запазим тялото.
В предишна статия дадох обяснение, как ракът се лекува със сода за хляб, понеже тя променя киселинната среда в организма. Всъщност всичко опира до липсата на кислород. Неправилното хранене, тутюнопушенето и липсата на спорт са в корена на проблема.

Кои са рисковите фактори? 
— Почти всеки вид рак – било на белите дробове, на устата или кожата може да се превенира (предотврати)
— 50-75% от смъртните случаи от рак са свързани с личното поведение или навици
— 30% от смъртността от всички видове рак са свързани с тютюнопушенето
— 30% от всички видове рак са свързани с лошо хранене и ниска физическа активност
— Рискът може да се намали чрез увеличаване на консумациятa на овощни влакна и ненаситени мастни киселини, обогатени с омега 3 (от сьомга).
Други фактори
— Вируси (ХПВ, хепатит C, B) и бактерии (helicobacter pylori)
— Брой бременности и възрастта на първата бременност
— Околната среда и излагане на работното място на радиация, вторично пушене, радон, азбест, органични изпарения и пестициди
— Определени гени, които са под съмнение за фамилни ракови състояния
— Взаимодействие на гените с факторите от начина на живот
Как да спрем и излекуваме рак?

— Най-важното ниво на изцеление е емоционалното. На квантово ниво тежките стресови емоции са натрупани като деструктивна енергия. Задължителна част от ефективното лечение е да изчистите тази енергия от тялото си. Това най-лесно и евтино може да се направи с Квантов стик.  
— Много-важна част на защитата от рак е ПРАВИЛНАТА ХРАНА, обогатена с допълнителна порция от най-добрия борец срещу рака – екстракт от ЧЕРНО ГРОЗДЕ, който се смята за върховен антиоксидант с доказани ползи за здравето.
Лицата, които са застрашени от рак на дебелото черво, трябва да приемат допълнителна порция от ОВОЩНИ ВЛАКНА и ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ, които ще им помогнат и за превенцията на рака на гърдата. Пастилите АЛОЕ ВЕРА пречистват кръвта във лимфите и силен имуно-стимулатор.

Плодове, зеленчуци и превенция на рака!

Вид                               %полезност
Зеленчуци                             80%
Плодове                                64%
Сурови зеленчуци                87%
Кръстоцветни                       69%
(карфиол, репи, хрян)
Лукови зеленчуци                77%
Зелени зеленчуци                 77%
Моркови                               81%
Домати                                 71%
Цитрусови плодове              66%

— Това, което трябва да знаем и да разучим, е суплементацията (добавки към храната).
Само тази суплементация, която стимулира имунната система е от огромно значение, защото ракът първо трябва да победи имунната система и да й подложи "крак".

Сред най-добрите поддръжници на имунната система са ГЪБАТА ШИЙТАКЕ и, разбира се, ЧЕСЪНЪТ като естествено антивирусно лекарство.

Проучване на 41 837 жени на възраст от 55 до 69 г., показва най-силна връзка между консумацията на чесън и риска от рак на дебелото черво (50% намаляване на риска от рак с консумацията на чесън).

Най-добрите минерали-борци срещу рака трябва да бъдат всеки ден на масата
Ракът не може да се развие, ако няма увреден черен дроб.
Йод, селен, калий, цинк, витамин С, калций и, разбира се, витамини D и Е
За всички по-горе изброени съществуват доказателства, че са незаменими в битката срещу рака. Някои добавки надграждат имунната система - (антиоксидантите витамини и минерали) и позволяват на клетките-убийци в организма да унищожават раковите клетки.

Много, ама много Омега 3 (2000-3000 мг дневно)
Добре балансираната диета съдържа здрава връзка между омега 3 и омега 6мастни киселини и се доказа като помощник в предотвратяване на кахексията (загуба на немастната тъкан от тялото, особено скелетно-мускулна тъкан). Омега 3 може да увеличат чувствителността (над 50%) на рака към лъчетерапия.


Подобрена преживяемост на пациенти с краен стадий на рак, когато са били лекувани с CoQ10 и смес от други антиоксиданти (Вит. С, селен, фолиева киселина и бета каротин).

Приемът на соя и ракът: 19 от 21 изследвания доказват, че соята(лецитин) предотвратява появата на ректален и гастричен рак

Китайско Енергийно лечение на Рак
В Китай има болница, която рутинно стопява злокачествени тумори с помощта на лечебна практика на 5000 години, наречена Ки Гонг (Чи-гонг). Енергийните лечители стопяват тумор на пациент докато лекари наблюдават процедурата в реално време със СТ скенер. От 1980 година, Центърът е излекувал повече от 135000 пациенти.

Как става това? Днес може да се сканира стресовата енергия в тялото, която предизвиква рака. Квантовият стик изчиства тази енергия, премахвайки самата причината на това опасно заболяване. Прочетете повече за Квантовия стик и как работи той. В семейството ни и много наши познати го използваме успешно за всякакви проблеми. В случаи в които съм използвал енергийната писалка над раково-болни успях да усетя колко концентрирана, тежка и масивна е тази токсична енергия в тялото им. Да, това ще изисква по продължително време за изтегляне, но разберете, това е енергия и тя може да бъде коригирана с Кантовото енергийно лечение.

Азиатско лечение на рак с Гъби

Капсули комбуча и Капсули Шийтаке са използвани в Азия за лечението на рак. Лентинианът, който се намира в състава на гъбата Шийтаке, е модератор на биологичнаата реакция, който засилва действието на имунната система срещу рака, подобрява действието на макрофагите и Т-лимфоцитите, съответно увеличава производството на интерлевикин-1, веществото, което директно се бори срещу злокачествените агенти. Лентианът модифицира клетките, така че те да се противопоставят на колонизацията и разпространението на раковите клетки в белите дробове.

Полизахаридите на гъбата Шийтаке ускоряват растежа на "естествените убийци" - клетките НК, които убиват нападащите вируси. Те са най-добрата отбрана за организма срещу вирусите и раковите клетки. Капсули комбуча и Капсули Шийтаке можете да поръчате на посочения на страницата адрес.

Какво трябва да се избягва?

— Бялата захар изхранва рака. С намаляване или пълно изхвърляне на захарта се прекъсва една много важна брънка в храненето на рака. Заместителите на захарта са също толкова опасни. Най-добър естествен заместител на захарта е меласата, но разбира се в много малки количества.
— Бялата сол също е канцерогенна.
— Прясното мляко провокира организма да произвежда мукус (слуз), особено в храносмилателния тракт. Ракът се храни с мукус (слуз). Затова с избягването на млякото раковите клетки се довеждат до изгладняване.
— Кафе, чай, шоколад и всички продукти, които имат голяма концентрация на кофеин.
— Най-добре е да се пие филтрирана вода, за да се избегнат токсините и тежките метали.
— Дезодорантите (да се използва кристален камък)

МОЖЕ ЛИ ДА ИЗБЕГНЕМ РАКА?
Ранно откриване/ скрийнинг — Скрийнинг означава търсене на раково състояние, преди да се появят симптомите.

Заключение
—  Всеки човек носи ракови клетки в тялото си
—  Тези клетки не могат да бъдат открити със стандартни тестове, ако не се размножат до няколко милиарда.
—  Когато лекарят ни каже, че нямаме повече ракови клетки в организма след лечението, това означава, че тестовете не могат да открият ракови клетки, понеже е намалена критичната им маса за откриване.

Стратегия за превенция на рак
•         Престанете да пушите
•         Поддържайте теглото в границите на нормалното
•         Увеличете физическата активност
•         Приемайте овощни влакна 5-9 пъти дневно
•         Намалете животинските мазнини
•         Ограничете алкохола
•         Ограничете излагането на слънце

Препоръчва се пациентите с рак да пият чаша лимонов сок с една чаена лъжичка сода за хляб всеки ден.  

Капсули комбуча с витамини
Капсули Шийтаке гъба
Капсули с рибено масло
Селен 

3 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,препоръчвате ли тези неща и на хора/животни които няма да се подлагат на лекарските терапии? Ако вече са тръгнали разсейки,тези протеини,витамини,белтъчини няма ли да ускорат много разрастването?Дали си заслужава риска?Мен ме е много страх да пробвам,кленовия сироп също.Пълно хранително меню за рака :/ Моля за мнение.

    ОтговорИзтриване
  3. Проучете са гъбата Чага! Веществата, отговорни за лечебните свойства на чагата са бетулинът и бета-D-глюканите (вид полизахариди), които подсилват имунната система и стимулират борбата с раковите клетки. http://imbio.bg/bio-chaga-na-prah-brezova-guba?keyword=%D1%87%D0%B0%D0%B3%D0%B0

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации