Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

АНТИЛИПИДЕН ЧАЙ

   
Цена: 40 п. 39,00 лв.
Антилипидният чай на Тянши
  
- направен от висококачествени билкови съставки от Китай. Тази усъвършенствана формула,  съчетаваща добре познатите полезни действия на зеления чай като мощен антиоксидант, е усилена и балансирана с Гиностема, известна с удивителната способност да повишава  дълголетието и да поддържа  сърдечносъдовата система.  Лечебните гликозиди в Гиностема са 84, в Женшен има около 20. Те участват активно в синтеза на хормоните в организма. Гиностема активира обменните процеси, намалява нивото на липидите и кръвната захар.

Антилипидният чай на Тянши е специален препарат за отслабване от пълноценни китайски треви. Чаят е приготвен по уникална рецепта на базата на концентрат от растителни екстракти.
В Китай този чай е наричан "чистач на кръвоносните съдове на сърцето", понеже е нужен при такива заболявания като артериална и коронарна склероза и артериална хипертония.
Той подобрява обмена на мазнини в организма, извежда холестерина от стените на кръвоносните съдове, подобрява зрението.
Изкарва токсичните вещества от организма. Сваля добре високата температура.
Намалява махмурлука, освежава главата, дава сила. Подобрява функцията на стомашно-чревния тракт и черния дроб.
Намалява нервното напрежение при стрес.

Антилипиден чай съдържание: 6 сорта зелен чай (17%), листа от лотос (26%) , Гиностема петолисна (26%), семена от Касия тора (14%), корен от многоцветно пиперче (17%).

Начин на употреба:
Едно пакетче Антилипиден чай се залива с 500-1000мл гореща вода (70-80 градуса), престоява в продължение на 10 минути, желателно под капак (изпаряват се ефирните масла). Започва да се пие по 1/2 или 1/3 литър по 2 - 3 пъти през деня горещ, на малки глътки 20-30 минути преди хранене. Курсът може да се прави 2-3 пъти в годината.  Важно : Чаят се пие чист без захар или мед.
Забележка: чайът има тонизиращо действие; по-добре да не се приема след 17 ч.!

За отслабване:
1-2 пакетчета 3- 4 пъти дневно се запарват във вряла вода. Престоява 10 мин. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


 Ползи:
  1.  Понижава кръвните мазнини и тяхната лепкавост.
  2.  Подкрепя сърцето и сърдечносъдовата система.
  3.  Поддържа и регулира нивото на холестерол, когато то е доведено до нормални граници.
  4.  Помага за справянето със свободните радикали в тялото.
  5.  Намалява втвърдяването на артериите.
  6.  Регулира концентрацията на  мазнини и  протеини.
  7.  Подобрява имунната система и противодейства срещу умора и остаряване.
  8.  Подкрепя нервната система и е помощно средство при високо кръвно налягане.  

Приложение:
- за регулиране на съдържанието на липидите в кръвта.
- като профилактично средство при сърдечно-съдови заболявания и като оздравително средство при съдова атеросклероза, исхемична болест на сърцето, хипертонична болест.
- при проблеми със зрението.
- за подобряване на нервната система, като тонизиращо, антиоксидантно средство при големи умствени и физически натоварвания, за подобряване самочувствието при хронична отпадналост.
- при хранителни и професионални отравяния, в т. ч. алкохолни, в период на детоксикация при лечение от алкохолизъм и наркомания.
- като премахващо вирусната интоксикация средство, при ОВИ, грип, ангина, при повишена температура.
- за профилактика срещу рак на червата и цироза на черния дроб.
- при различни заболявания на стомашно-чревния тракт и черния дроб, особено при хроничен запек.
- при работа и живеене в екологически неблагоприятни условия.
- в програми за намаляване на теглото за активиране на всички видове обмен, в т.ч. на мазнините.
- за профилактика и като допълнително средство при лечение на онкологични заболявания на стомаха, простатната жлеза, лимфната система и кожата.

Уникални качества на Антилипиднен чай - полифенолите на зеленият чай са едни от най-здравословните и най-ефективните билкови съставки в китайският зелен чай. Полифенолите действат като антиоксиданти, които подкрепят вашата имунна и кръвоносна система, така че да функционират нормално, при пиенето на Антилипиден чай. Гиностемата в състава на този чай е  великолепен адаптоген, които изпълва с енергия тялото и ума. Смята се за отлично средство за тонизиране на разума, увеличавайки умствените възможности. Гиностема съдържа много амино-киселини, витамини и минерали, полезни за човешкия организъм, включително селен, магнезий, цинк, калций, желязо, калий, манган, фосфор и др.
Форма на предлагане: 40 пакетчета в опаковка 

Не се препоръчва на
- бременни и кърмещи майки.!!
- деца до 12 години
жени по време на обилни менструации и за хора, склонни към кръвотечения при хемофилии.
Жените трябва да го пият по следният начин - един ден преди цикъла да го спират, а след цикъла да продължат на следващият ден (препоръка на д-р Бикбаева).

Чаят за отслабване може да се използва по подобен начин, като едно пакетче се запарва в 1/2 л вода 7-15 минути в покрит съд. Запарката може да се използва и като тонер за лице, а използваните пакетчета - като компреси за очите при умора или отоци.
След запарване и използване на пакетчето Антилипиден чай, същото може да се изсуши и при нужда да се използва, като тонер за лице. Може да се отвори ново неизползвано пакетче, съдържанието му да се запари и да се нанесе топло на лицето като маска за 10-15 минути. (седмично 1-2 пъти). От отварата може да се направят кубчета лед и с тях 1-2 пъти дневно да се обтрива лицето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации