Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КАПСУЛИ С КАНЕЛА

Цена: 90 к. 48,90 лв.

НЯМА ДА СЕ ПРЕДЛАГА ПОВЕЧЕ!

КАПСУЛИ С КАНЕЛА на „Д-р Фьорстер” съдържат специален воден екстракт от кора на канела. Капсулите позволяват лесен, вкусоненатрапчив прием на екстракта от канела.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ::
- диабет
- стомашно-чревни проблеми
- кожни проблеми – използва се в козметиката при екземи, акне и инфекции
- сърдечносъдови заболявания, високо ниво на холестерол и кръвна захар
- главоболие
-  грип и настинка
- има силно изразен антиоксидантен ефект
- има антимикробно действие
- има стимулиращо влияние върху мозъка
- подпомага отслабването

Състав:
воден екстракт от канела (53,2%), желатин, оризово нишесте, емулгатор: микрокристална целулоза, освобождаващ агент: силициев диоксид, магнезиеви соли на мастни киселини.
ЕДНА КАПСУЛА СЪДЪРЖА: - воден екстракт от канела - 200 мг.

Препоръки при употреба: : 3 пъти х 1 капсула с повечe течност по време на хранене.

ОПАКОВКА: 90 капсули

 Канелата действа като инсулина и същевременно усилва действието му като улеснява свързването на антидиабетния хормон с неговите рецептори в клетките. Тя е надеждно и ефективно средство за предотвратяване появата на диабет тип 2 при предразположените към него хора, както и за подобряване на неговия контрол при вече заболели пациенти. За категоричното постигане на този ефект в състава на продукта са включени микроелементите хром и цинк, мощният антиоксидант витамин Е, екстракт от смокиновия кактус нопал и незаменимата алфа-липоева киселина. Тази уникална формула помага да се поддържат нивата на кръвната захар, триглицеридите и холестерола и забавя развитието на диабетните усложнения.
Алфа-липоевата киселина е силен антиоксидант - и сама по себе си, и със способността си да “рециклира” витамин Е и витамин С. Освен това способства за правилното усвояване на глутатиона и коензим Q10 - две вещества с имуномодулиращ и антиоксидантен ефект. Прилага се успешно като помощно средство при лечението на диабет и периферна нервна дегенерация, за прочистване на черния дроб, за спиране образуването на катаракта и за предпазване от сърдечно-съдови и дегенеративни заболявания. 
Смокиновият кактус нопал е известен с многобройните си оздравителни свойства. Подобно на алоето и други лечебни кактусови растения той проявява антиоксидантно действие и притежава способността да регулира нивото на кръвната захар, да намалява нивото на лошия холестерол и триглицеридите, да нормализира ефикасно процесите в стомашно - чревния тракт и функциите на черния дроб и да намалява телесното тегло. В допълнение на това продуктът се препоръчва за контрол на високо кръвно налягане и за нормализиране на мастната обмяна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации