Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЧЕСНОВО МАСЛО - капсули


Чесънът е познат хилядолетия като лечебно растение с широка гама от действия. Той съдържа повече от двеста биологично активни вещества, включително витамини, минерали, аминокиселини и ензими. Екстрактите от чесново масло са отличен източник на активни съставки, които действат благоприятно на целия организъм. Известно е и действието на чесъна в превенцията на съдови заболявания и в борбата срещу различни инфекции.  

Цена: 100 к. 44,00 лв

СЪСТАВ:  500 мг чесново масло, от които 0.5 мг алицин
 

РСИ   
 намаление 
      15% намаление от 17.06. - 21.06.2019 г   
44,00 лв 38,17 лв.


ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ
 Чесново масло:  Чесънът нормализира ускорения сърдечен ритъм, подобрява състоянието на сърцето и кръвоносните съдове, подпомага тяхната работа и намалява риска от тромбози. Според някои изследвания, чесънът е едно от най-добрите средства за предотвратяване и лечение при запушвания на кръвоносни съдове. Чесънът понижава нивата на вредния холестерол (LDL) и същевременно повишава концентрацията на добрия холестерол (HDL).  Действа и като вазодилататор (съдоразширяващо средство) и антихипертензивно средство (средство за нормализиране на високото кръвно налягане). Вазодилатиращият ефект (разширяване на кръвоносните съдове) на чесъна се проявява в най-вече при периферните кръвоносни съдове, т.е. стеснени съдове на главата, очите и краката. Този ефект помага и при някои видове главоболия. Чесънът може да бъде полезен при стомашно – чревни неразположения, напр. диария или стомашно – чревен катар. Подпомага по-бързото заздравяване на рани. Също така помага при различни белодробни заболявания. Неговият антибиотичен ефект се проявява при състояния на грип или бронхит. Известно е, че антимикробното действие на чесъна спомага за унищожаване на някои бактерии, като стафилококи, ешерихия коли, протеус и псевдомонади.
Не на последно място чесънът е с доказан антипаразитен ефект и е ефикасен срещу херпес вируси и гъбични инфекции (Candida albicans). В народната медицина се използва за справяне с детските глисти (Enterobius vermicularis). Съвременни изследвания недвусмислено показват, че чесънът има и  антиканцерогенна активност. В специализираното оксфордско научно издание „Journal of the National Cancer Institute“ е публикувано проучване, което показва, че при хората, които редовно консумират по-големи количества чесън, значително намалява вероятността да се развие рак на стомаха. Друго специализирано оксфордско научно издание „Carcinogenesis“ публикува данни, че маслото от чесън се е доказало като ефективно срещу рака на кожата. Обявени са и данни, че редовното приемане на чесън намалява риска от рак на дебелото черво. Една от най-важните активни съставки в чесъна е алицинът, притежаващ силна антибиотична активност.
  
ПРИЛОЖЕНИЕ: 

- грижа за здравето на сърцето и кръвоносните съдове 
- подпомага функционирането на кръвоносната система 
- регулира нивото на мазнини и холестерол в кръвта 
- спомага регулирането на кръвното налягане 
- подпомага венозната циркулация 
-има антибиотични, антивирусни, антикоагулантни свойства  
- действа като антисептик в храносмилателната система 
- има благоприятно действие срещу вируси, паразити, гъбички и бактерии 
- засилва имунитета 
- капсулите нямат мирис
 
Д-р Ениса Кармазин
 
ДОЗИРОВКА: Приема се по 1 капсула дневно с достатъчно течност.


ОПАКОВКА: 100 капсули
 
Количествено съдържание на съставките на продукта:   
Хранителни вещества За дневна доза (1 капсула) Масло от чесън, от което  500 mg         

Алицин 0.5 mg

- укрепва имунитет
- противирусно и протигрипно действие
- при превенция на атеросклероза
- поддържа кръвно налягане в нормални граници
- предотвратява появата на съсиреци и втвърдяване на артериите и вените

 

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации