Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Кордикафе

КордиKафе – кафе с кордицепс


КордиКафе подобрява благосъстоянието, производителността, жизнеността и енергията - всичко това и още много други в ароматна и вкусна чаша кафе

КордиКафе е обогатено с кордицепс, който прави тази кафена комбинация още по-уникална и полезна за здравето.
Цена: 12 п. 35,00 лв.
Гъбите Кордицепс се използват в Традиционна китайска медицина в продължение на около 1500 години. В древен Китай, Кордицепът е високоценен от традиционните билкари заради своите подмладяващи и адаптогенни свийства, подобни на женшена. Кордицепс синесис, по-специално, е известен с ефектовността, засилването на естествените защитни сили на организма и намаляването на последиците от застаряването на населението.
Той също е бил използван, за да осигури прилив на енергия, подобравяне на издържливостта и намаляване на умората. Последни научни изследвания върху Кордицепса разкриха широк спектър от биологични действия. Механизмът на действие е приписан главно на високото съдържание на полизахариди в Кордицепса и наличието на кордицепин и аденозин, вещества с широк спектър на биологична активност, сред които трансфера на енергия.
Установено е също така, че Кордицепс синесис проявява антиоксидантни свойства, подпомага системите за естествена защита на организма и стимулира естествената реакция при тежки условия и неблагоприятни микроорганизми.

Антиоксидантна защита
Кафето съдържа заряд от антиоксиданти ( това може би най-големият източник на антиоксиданти в средностатисическо западно хранене!), които помагат на организма да се бори с вредните химикали - "свободни радикали". Сред тях е хлорогеновата киселина, основният антиоксидант в кафето на зърна, която се слави с много здравни ползи. Пиенето на кафе в умерени количества (например две чаши на ден) помага на тялото ни да поддържа вътрешния баланс, подхранва клетките в тялото и ни поддържа енергични.

Подхранващо кафе: 
Една чаша кафе съдържа 11 % от препоръчителна дневна доза (ПДД) от рибофлавин (витамин В2), 6 % от ПДД от пантотенова киселина (В5), 3 % от ПДД от манган и калий и 2 % от ПДД от ниацин и магнезий.



Подпомага контролирането на теглото:
Изследванията показват, че приема на кофеин може да увеличи метаболизма с 3 до 11 %. Това е едно от малкото химични вещества, които действително могат да помогнат за изгарането на мазнините.

Стимулира енергията:
Отнема само десет минути след като сте изпили една чаша Кордикафе, кофеинът да даде тласък на енергия.
Подобравя физическото представяне:
Кофеинът повишава нивата на адреналин и разгражда мастните депа в тъканите, нааътчавайки нашето тяло да ги изгори по-лесно и води до по-добро физическо представяне на онези, които консумират кофеин преди тренировка.

КордиКафе подобрява благосъстоянието, производителността, жизнеността и енергията - всичко
това и още много други в ароматна и вкусна чаша кафе

Запазва ви енергични и жизнени!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации