Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Тиенс - препарати за миене

Препарат за миене на съдове, плодове и зеленчуци DiCHO

1 л 24,00 лв.

  1 л = 6 л

Този нов преформулиран продукт е с обогатена формула и затова може да се използва не само за миене на съдове, но също така и за почистване на плодове и зеленчуци, предлагайки допълнителни ползи за здравето на потребителите
   
- НЕ ОСТАВЯ ПЕТНА - Препаратът има силен почистващ ефект, но в същото време добрата разтваряща се способност го прави лесен за изплакване, без да оставя петна по съдовете.
 - НЕЖЕН И МЕК - Мощната почистваща формула е безпощадна към мазнините и мръсотията, но нежна към кожата и безвредна за околната среда. Препарата за миене на съдове DiCHO е мек, а формулата съдържа деривати на кокосовото масло, които успокояват и овлажняват кожата. 
- ОСВЕЖАВАЩ ЦИТРУСОВ АРОМАТ - Уникалният екстракт от джинджифил в препарата за съдове DiCHO, премахва миризмите останали по съдовете. Той е нежен и има освежаващ цитрусов аромат. 
- ИКОНОМИЧНА КОНЦЕНТРИРАНА ФОРМУЛА - Концентрираната формула на препарата за съдове DiCHO се разрежда с вода в съотношение 1:5. Всеки литър DICHO е еквивалентен на 12 бутилки от 500 мл готов за употреба препарат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации