Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Енергийно лечение: Лечение на източника

Енергийно лечение: Как да се лекувате в къщи без лекарства

Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми
Енергийно лечение
Лечение на източника с Енергийно Лекарство

Енергийна пръчка
цена: от 49 до 65 лв.


Поръчайте: 0878-197022


Всичко е енергия и енергията може да се преобразува. Ние можем да променим фсяка форма на енергия носеща болест, към здравословна енергия.
Когато разплага с голямо количество позитивна енергия, клетката е здрава. Ако изпитва недостиг на енергия или е заразена от негативна енергия, клетката започва да се разболява.

Любовта е най-силната лечителна енергия. Ако приложите техниките на които можем да ви научим от сърце, ще можете да лекувате себе си и близките до вас хора.

Можете сами да се лекувате в къщи

До днес само малцина, които притежават силна Ки енергия са могли да лекуват. Но днес квантовата наука започва да разбира процеса. Квантовият енергиен стик е разработен с много силна лечителна енергия. Той съдържа полу-диамантови кристали, които отключват космическата Нулева енергия.

С него можете да отворите всички енергийни канали в тялото си. Хората биват излекувани от рак, болки в кръста, ставите и т.н. Позволявайки енергията да протича в цялото тяло, започвате да чувствате радост и мир. Сърцето ви се отваря; органите започват да се снабдяват с необходимите вещества и изцелението става много бързо.

Лекува нелечими от медицината болести

Документирано е разрешаването, чрез Енергийно лечение, на хиляди упорити проблеми, с които традиционната медицина просто не може да се справи. Свидетели сме на това, как енергийната медицина лекува хронични болодробни болести, възстановява хора след инфаркт, побеждава необратими психични заболявания, както и редица други.

Всяка клетка в тялото ни функционира благодарение на собствени енергийни източници, миниатюрни електроцентрали, наречени митохондрии. Когато разплага с голямо количество позитивна енергия, клетката е здрава. Ако изпитва недостиг на енергия или е заразена от негативна енергия, клетката започва да се разболява. Ние можем да коригираме енергийното ниво на клетките си с помощта на Квантовия енергиен стик.

Спрете да харчите за лекарства

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.
  1. Премахва енергийни блокажи в тялото ни
  2. Изчиства изкривяванията в нашия енергично Био-поле
  3. Улеснява изцелението на тялото ни
  4. Зарежда храните и течностите с енергия, като по този начин увеличава полезността им
  5. На домашни любимци и растения, като възстановява баланса на енергия
  6. За да се балансират и енергизират дисбалансите в тялото
  7. За да помогнете на другите при болки и други заболявания
  8. За да възстанови и енергизира средата, в която живеем
Преживейте го и ще промените концепциите си за медицината. Самият ви възглед за живота ще се промени. Досега медицината се е опитвала да подтисне симптомите с химикали, които допълнително натоварват организма ни с токсини. Колко неправилно е това! Тялото се опитва да се освободи от токсичните елементи, причинени от стрес или високо токсични храни, а ние го тъпчем с още повече токсични вещества, за да запушим сигналите с които то се опитва да ни коригира. Целта на химическите лекарства е да ви направи зависими, за да вливате пари непрестанно в индустрията им, но не и да ви излекува.

Обратното, при болки, трябва да помогнем на тялото си да се освободи от токсините и да разблокираме запушените енергийни канали.

Прочетете, как Квантовия стик подобрява кръвта и снабдява болните места, правейки възможно лечението дори на нелечими от медицината проблеми.

Според мен, всяко семейство трябва да притежава тази Магическа енергийн пръчка в дома си.

За поръчки, тел. 0878-197022

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации