Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

РОЯЛ ГЕЛ С ЧЕРЕН ОМАН

Цена: 250 мл. 19,00 лв.

РОЯЛ ГЕЛ С ЧЕРЕН ОМАН и средиземноморски билки

Черният оман е едно от най-ценните растения, което помага при лечението на ревматични болки, навяхвания, подагра, разширени вени и дори фрактури. Без преувеличение може да се каже, че е една от най-добрите билки, с които природата ни дарява. В България черният оман е известен най-вече като зарастличе. То е многогодишно тревисто растение, достигащо на височина от 50 до 100 см, което цъфти от май до юли.

РСИ      намаление     20 % намаление от 01.07. - 05.07.2019 г.   
19,00 лв 15,20 лв.

СЪСТАВ:
Масло от черен оман, Рициново масло, Ментол, Слънчогледово масло, Витамин Е, Масло от розмарин

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ:- подпомага за здравяването на рани, регенерацията на костната тъкан при счупвания, както и на сухожилия, увредени поради навяхвания или разтежения.Това е възможно благодарение на ефекта на дълбочинното действие на алантоина през кожата и околните тъкани
- спомага бързото разсейване и на синини
- особено важен е заздравяващият ефект и тонизирането на засегнатата площ с помощта на етеричните масла, докато алантоинът предотвратява образуването на белези и спомага бързо подновяване на епителните клетки на кожата
- ефективно премахва болките в гърба, ревматоиден артрит и остеоартрит
- действа благоприятно при кожни проблеми, диабет, псориазис, алергии

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
Масло от черен оман – Лечебните свойства на растението се крият в неговия корен, който е черен на цвят, откъдето произхожда и името му. Главната и най-високо ценена негова съставка е алантоинът, който стимулира регенерацията на клетките и заздравяването на хрущяли, мускули, сухожилия и дори костите.Освен това, възстановява необходимия воден баланс на кожата, като същевременно я подхранва, омекотява и успокоява. Други важни съставки са розмариновата киселина и слузното вещество. Розмариновата киселина действа противовъзпалително, а слузното вещество е лепкава субстанция, която успокоява възпалените тъкани. От древни времена билката се използва за лечение на рани. Листа и корени на черен оман се използвали за лечение на заболявания, от упорити язви на краката до счупени кости, оттам и популярното наименование "boneset" или "knitbone" (оправя кости), както и за спиране на кървене. Прилагат се и за третиране на груба кожа, болки в ставите, рани, изгаряния, порязвания, навяхвания, а също и за намаляване отока при фрактури. Възможно е приложение и при по-малки фрактури, за които не се налага гипсиране.
Рициново масло – Има ясно изразени противовъзпалителни,болкоуспокояващи, противовирусни и противобактериални свойства. В качеството си на разхлабващо средство влияе очистително на организма, като същевременно укрепва имунната система. Безспорно е благотворното му влияние върху вида и състоянието на кожата, косата, ноктите. Втриването на рициново масло върху брадавици помага за заличаването им. Отразява се благоприятно и при третирането на раздразнени зони по кожата, както и при гнойни рани. Подходящо е и при подготвянето на маски за коса. Смята се, че премахва старчески петна по кожата и ръцете. Действа добре и при прилагане върху напукани пети.
Ментол – Ментолът е обичайна съставка и в продуктите за локалноприложение при ставни и мускулни болки. Охлажда болезнените места, освежава и повишава тонуса. Действа болкоуспокояващо, съдейства и за намаляване на възпаленията и отоците.
Слънчогледово масло – притежава специфичния аромат наслънчогледовите ядки, от които се добива. То е силен антиоксидант и е богато на витамин Е. В него са запазени Омега 6 и 9 мастни киселини.
Витамин Е – най-ефикасният антиоксидант, който неутрализира свободнитерадикали. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Той е естествено хидратантно вещество, което възвръща влажността на кожата, придава й еластичност и мекота, изглажда дребните бръчици, поддържа младежки изопнатата кожа, подпомага зарастването на рани и изгаряния, както и заличаването на белези и старчески петна. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката. Тонизира кожата, обогатява я с кислород, като й помага да постигне идеалния баланс между мекота, еластичност и хидратация.
Масло от розмарин – Розмаринът е вечнозелен храст с бледосини илилилави цветове и игловидни листа. Името му произлиза от латинската дума „Rosmarinus”, което означава „морска роса” и е наречено така, тъй като е водолюбиво растение. Маслото има ясно изразено действие върху мозъка и централната нервна система, подобрява паметта и притежава отлични качества като мозъчен стимулант. Има добър ефект при главобилие, мигрена, невралгия, умствено и нервно изтощение. С антисептичното си действие е подходящо при чревни инфекции и разстройства. В качеството си на диуретик спомага освобождаването на организма от задържаната вода. Повлиява добре и проблеми на дихателната система, като астма, бронхит, синузит. При третиране на кожата с маслото от розмарин, се облекчава нейната подпухналост и подуване. Използва се и при проблеми на кожата, свързани с акне, дерматити и екземи.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
Нанасяйте няколко пъти на ден с внимателно втриване върху болезнените места или зоните с раздразнена кожа.


Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати!!
                                                                                                                            Д-р Слободан Ралевич 

ОПАКОВКА: 250 мл 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации