Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ ПЛЮС ВИТАМИН В6 С ЦИНК Капсули

Цена: 60 к. 45,90 лв.


Магнезият, този есенциален минерал за нашето тяло, е включен под формата на цитрат в препарата МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ ПЛЮС ВИТАМИН В6 с цинк, което значително  подобрява абсорбцията  му в организма.


РСИ намаление      15% намаление от 17.06. - 21.06.2019 г.   
45,90 лв 39,02 лв.

Магнезият  участва синергетично с  калция  в минерализацията на  костите, функционирането на нервната система и мускулите. 

Витамин В6 действа за регулиране на хормоналните процеси, както и за засилване на имунитета и действието на нервната система. Същевременно подпомага бързото усвояване на магнезия от клетките в нашето тяло. 

Цинкът като съставка в този препарат е изключителен антиоксидант, участващ в общия метаболизъм, нормалния синтез на ДНК, както и за поддържане на алкално- киселинното равновесие в организма. 

Научно доказано е, че магнезият е важен минерал, който участва в енергийния метаболизъм, мускулните съкращения, пренася импулсите на нервните влакна, регулира хормоналния баланс и т.н. Същевременно е изключително важен за здравето на сърдечносъдовата система, особено за здравето на сърцето. 

Магнезият намалява рискът за развитие на камъни в бъбреците и атеросклероза, регулира усвояването на калий, понижава високото кръвно налягане, предотвратява нежеланото съсирване на кръвта и помага при регулирането на холестерола. 

Също така помага при ПМС, много ефективен е при мигрена и хронична умора. Облекчава болките в костите, регулира кръвната захар и има положителен ефект върху опорновигателния апарат. 

За жените са необходими 280-300 мг магнезий на ден, докато мъжете се нуждаят от 350-400 мг дневно, от които тялото им абсорбира само една трета част. Благодарение на цитратната форма на магнезия в този препарат значително се повишава капацитетът на абсорбция на магнезий в тялото, поради което една капсула доставя необходимата дневна доза от минерала.  

Препаратът се препоръчва и при:
- Бърза загуба на тегло и консумация на мазни храни
- Заболявания на щитовидната жлеза и панкреаса 
- Алкохолизъм и тютюнопушене (има огромна консумация на магнезий) 
- Високо кръвно налягане 
- Често приемане на диуретици и някои антибиотици 
- Хронични стресови ситуации 
- За слабително средство при констипация (запек)

ДОЗИРОВКА: 
Приема се по една капсула дневно 

ЗАБЕЛЕЖКА: 
Препаратът не трябва да се приема в случай на бъбречно заболяване!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации