Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ: Енергийна медицина и как се лекува с енергия

Квантова енергия, квантово лечение, Енергийно лечение, Прана, Рейки, Ки енергия, Самолечение,
ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ
Живата Енергия на Енергийната писалка

Енергийно лечение и Енергийна медицина са методи за лечение чрез енергия на квантово ниво (наричана прана, ки, рейки, скаларна и т.н.). Малко хора знаят, че различните техники за лечение с енергия са ефективни при лечението на почти всички заболявания.

Как става това? Основно, Енергийното лечение възвръща равновесието и балансира енергийното поле на тялото (Аурата). А какво са болестите? Те са симптом когато е нарушен нормалният трансфер на енергия в нашето енергийно поле. В резултат в тялото ни се появяват най-различни блокажи - сигнали за нарушен баланс и наличие на деструктивна (негативна, болна) енергия.

Когато разплага с голямо количество позитивна енергия, клетката е здрава. Ако изпитва недостиг на енергия или е заразена от негативна енергия, клетката започва да се разболява.

За тези, които нямат силна енергия или искат да я подсилят, предлагаме да си закупите Квантова енергийна писалка (стик). Квантовият Енергиен Стик може да балансира, изравни, изчисти и подсили енергийно. С нея всек може да се лекува сам в къщи, да лекува семейството си и познатите. С нея се работи лесно и ефекта е бърз и осезаем, защото Енергийната писалка има силна квантова енергия, която моментално влияе на болната енергия. Най-хубавото е, че не намалява с времето, нито се зарежда. Може да се ползва цял живот, от вас и всички ваши близки.

Квантовото Енергийно лечение, пречиства и балансира

Как се лекува с Енергия и какво представлява Енергийното Лечение? Енергийното Лечение е уникално средство, което ви лекува и помага с насочена квантова скаларна енергия. Можете винаги да носите този Енергиен стик и моментално да си помогнете, където и да се намирате! Въздейства ефективно за лечение на цяла гама от болести, травми и проблеми.

Това е революционно нов подход за бързо и безвредно оздравяване и хармонизиране на всеки човек, включително, деца и бебета. Помага за постигане на емоционално и душевно здраве и хармония само за броени минути - правейки кръгови движения с Квантовата енергийна писалка.

 1. Премахва енергийни блокажи в тялото
 2. Изчиства нашето Био-поле
 3. Улеснява изцелението
 4. Зарежда нас, храните и течностите с енергия
 5. Помага на домашни любимци и растения
 6. Възвръща баланса в органите и цялото тяло
 7. Може да помогнете на други при болки и заболявания
 8. Възстановява и енергизира средата, в която живеем
Личният ми опит показва, че е особенно ефективна при болки в кръста, ставите, врата, грабначния стълб, коленете. Много от видеата в Ю-тюб показват бързо изцеление точно на такъв тип проблеми.  Но опита ми показва невероятни резултати при настинки, хрема, температура, кашлици. С други думи, проблеми свързани с дробовете и лимфната система. Описанеито на начина му на работа обяснява защо.

Но да навлезем в още по-серозни области, където Квантовата писалка е изключително полезна. Това са сърцето, балансиране на кръвното налягане, бъбреците, черния дроб, жлезите и другите важни органи.

Всеки може да лекува с Енергийната писалка:

Всички болести се повлияват от лечението с прана (квантова енергия)? По принцип 100% от болестите се дължат на нарушен баланс в енергийното тяло на човека. Така че ако можеш да повлияеш на тази енергия, можеш и да лекуваш. Квантовата енергийна писалка прави точно това.

Нано-стик излекува коляното и болките в кръста и раменете ми
Енергийно лечение
Лечение на източника с Енергийно Лекарство

Енергийна писалка със силна скаларна енергия и висока йонизация за бърз лечебен ефект.
Методи за енергийно лечение, енергийна защита и пречистване

Методи за енергийно лечение, енергийна защита и пречистване. ПРАКТИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ.
Дистанционната Система за Енергийно Лечение /ДСЕЛ/ е безопасно, естествено и достъпно за всеки. Извършва се чрез ефирен /нефизически/ контакт между енергийния терапевт и поле на човека, пожелал лечение. Енергийното лечение действа независимо от разстояние.

Как да се лекувам с Квантова енергия

През април и май ще се проведе курс, семинар за обучение по Квантово енергийно лечение (при формиране на група от минимум 7 човека). При Обучението по Енергийно лечение автоматически научавате принципите за Духовно Развитие. Но можете да поръчате Квантов стик  и да ви изпратим кратко упътване за начините на ползване. квантова медицина квантово лечение как да излекувам с квантова лечебна писалка
Енергийно лечение: Използване на жизнената сила

Човек е създаден в хармония с природата и Създателя - Бог. Проблемите идват, когато невежеството, потъването в материялното и негативизма подкопаят духовното ни състояние. Стресът натрупан енергийно в организма избива във физически болести и проблеми. Стресът се натрупва като квантова енергия, която в един момент избива в най-слабите места.

Енергийното лечение съществува от векове. Сейким е древноегипетска система за енергийно лечение. Патрик Зиглър посещава Египет и преоткрива Сейким през 1979. Но с развитието на съвремените квантови познания науката за първи път може да обясни защо енергийното лечение е толкова ефективно.

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРИРОДАТА НА "ЖИВАТА ЕНЕРГИЯ

Вече можем да сканираме тялото на квантово ниво и видим енергийните канали, аруата и нарушената енергия при болести. Можем лесно да направим квантова диагностика, показваща всички енергийни честоти в тялото. С тази съвременна технология можем да коригираме толкова много неща, невъзможни за досегашната медицина. Можем да прочистим енергиен канал против простудни заболявания, да спрем щтракането в коленете, да изтеглим високата температура, да освободим сърцето и дробовете си и още много. 

Много от тези процеси стават автоматически при въздействието с Квантовия стик. Енергията сама отива там където е нужна. Енергийното лечение помага на цялостното ни състояние,  То засилва цялостно енергийното ви поле със жизнена сила, която е Универсална енергия, присъстваща навсякъде във Вселената. Наричаме я прана, рейки или кии енергия. Учените я определят като нулева, космическа или квантова скаларна енергия.

Времето на хапчетата свърши: 
Комбиниран стик с Американска и Японска технология


Комбинирания стик е съчетание на 2 технологии; Американската, Японската). Не е скъп, както тези от 300-600 лв., но далеч надминава по лечебни качества евтините версии, които са само за зареждане на храната и водата.

ЕНЕРГИЕН БАЛАНС НА АУРАТА С КВАНТОВ СТИК
ПИСАЛКА НА КЕШЕ И КВАНТОВОТО ЛЕЧЕНИЕ


Спрете да харчите за лекарства

Обикновено Енергийното лечение се извършва от специалист, чрез насочване на потока от Универсалната енергия в областите на болките. В случая, просто насочвате Квантовата писалка и правите кръгови дижения, пасажи, или просто я закачвате наблизо - изцелението започва веднага.

Енергийното лечение с Квантовия нано-стик просто влива позитивна, здрава енергия в клетките, които страдат от дефицит на такава енергия. Квантовата енергийна пръчка извлича деструктивната (болна, негативна) енергия от клетките, позволявайки бързо самоизцеление на организма без нуждата от лекарства.

Помага ефективно:
 • за болки в кръста, раменете и врата
 • за проблеми със ставите, коленете, шипове и др.
 • при настинки, температура, хрема, кашлица
 • за проблеми свързани с кръвта и лимфите
 • за проблеми свързани с блокирана енергия и натрупан стрес 

Енергийно Лечение- Уроци за самолечение с енергия на живота (Прана, Рейки, Ки енергия).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:
Болки в гърба и Квантова Терапия
Писалка на Кеше и Квантовото лечение
КВАНТОВ ЛЕЧЕБЕН МЕДАЛЬОН
Tяло ни има механизъм за самолечение
Как да изцелите Алергията, дробовете и настинките?


Демонстрация за силата на Квантовия медальон


Квантова енергия, квантово лечение, Енергийно лечение, Прана, Рейки, Ки енергия, Самолечение, 

1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации