Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Комплексно природолечение:

Комплексно природолечение

Защо природолечението е за предпочитане пред химическите медикаменти?

Истината е, че химичните медикаменти често повече ни увреждат отколкото помагат. В природолечението обаче, нямаме тези странични ефекти. Изборът на лечение е въпрос на лична здравна култура и на традиции на възпитание. 
Постиженията на медицината през първата половина на 20 век доведоха до ценни открития, но и към опасно увлечение по фармакологията, т.е. по използването на добитите по химически (изкуствен) път лекарствени вещества. 
Стигна се до твърде нежелани последици – устойчивост на причинителите на заболявания към отделни лекарства, свръхчувствителност към някои от тях с опасни алергични реакции, вредни натрупвания в организма и т.н.

Да не говорим, че светската медицина няма холистичен подход, което създава множество проблеми и ограничения. Лечителите винаги са знаели, че първо трябва да изцелят заболяванията на духа, преди да пристъпят към лечение на тялото. Или както съвременните квантови изследвания показват, натрупаните деструктивни вибрации в квантовото ни био-поле лежат в основата на всички показващи се на повръхността заболявания. Вече има разработена Квантова лечебна писалка, която изчиства тези болни вибрации в полето ни. Ефекта се оказва поразителен. Много от заболяванията с лекота се остстраняват. Лично сме го изпитали в семейството ни и ви препоръчваме да се запознаете с Квантовото лечение. Ще ви бъде от огромна полза при множество проблеми; болки в кръста и ставите, бъбреци, сърце, настинки и т.н. Повече информация...

Използване на Квантовия Био стикът
Как да се лекувам с Квантова енергия

Скаларно махало-медальон:
Квантовия био енергиен медалион с 7000 йонизация - БИО ЛЕЧЕНИЕ 
Но защо тези нови, полезни открития не навлизат достатъчно бързо в медицината? В "Био Доктор" четем, че "Привидният триумф и благополучие на фармакологията, зад който се крият огромни интереси на фармацевтичните компании по света застраши още повече изтънялата връзка на човека с природата. За това осъзнаването на тази пагубна зависимост потърси изход в алтернативната медицина. Опирайки се на хилядолетният опит на различните култури и цивилизации тя обаче не отрича, а допълва най-доброто от модерната медицина. И за това се явява неин мощен съюзник в полза на цялото общество. Така съюзът между наука и традиция между съвременни открития и природосъобразен подход подсказва и най-правилния избор на лечение.
Това е изборът на разкрепостения от предрасъдъци и просветен човек. Според официални статистики от 80-те години на миналия век в Америка и в Европа около 40% от пациентите използват природонаучни методи на лечение. Аналогични са и данните за Австралия. Чрез анкетиране на лекари в Англия е установено, че консултациите на пациентите по алтернативното направление достигат 13 – 14 млн. годишно (почти една трета от всички консултации!). Алтернативни методи там използват над 2 500 дипломирани медици, а 80% от общопрактикуващите са изявили желание да ги изучават.
Едва ли е случайно, че публична личност като принц Чарлз взима отношение по този въпрос в качеството му на бивш президент на Британската Медицинска Асоциация. С целия си авторитет той отбелязва: „Това, което смятаме сега за неприемливо вероятно утре ще стане норма и тези допълнителни методи на лечение, които толкова дълго сме пренебрегвали трябва да се имат предвид.”
Влечението на човешката психика към нетрадиционното подхранвано от мистиката от наслоени заблуди е златна среда обаче за шарлатанията. Така „практикуването” на алтернативни методи от самозвани лечители води до не по-малки рискове от сляпото доверяване на „модерната” медицина. За това правилният избор на лечение е не просто в механичното смесване на двата подхода на терапия. Той предполага преди всичко на правилен избор на знаещ и можещ специалист, който да го прилага според всеки един конкретен случай.
Към настоящия момент много важна роля и задача за лекарите, практикуващи природонаучна медицина е не само отстояване нейните постижения, но и преди всичко използвайки съвременни технически средства, достигане до нови успехи в обосноваване на механизмите на лечебно действие на алтернативните методи. Изключително важен и на качествено много по-високо ниво етап в нейното развитие е утвърждаването на високо професионален подход за цялостен системен анализ, обединяващ природонаучните направления. Това означава много висока квалификация в различните браншове на природонаучната медицина, пречупени през една личност, през един лекар и поставени на най-високо техническо компютърно ниво.
За да обобщим накрая – кого да потърсим когато искаме да ползваме методите на алтернативната медицина? Най-напред задължително дипломиран лекар, който има достатъчно голям опит по отношение на клиничните възможности на официалната медицина и който има обширни и достатъчно високо квалифицирани задълбочени познания по отношение на всички отделни методики на природонаучната медицина.
Това е личността на лекаря – холистик, даващ основно предимство на природонаучните принципи за терапия в своята работа!
Именно в такова лекарско съсловие – обединено, силно и постоянно будно за всички най-нови достижения в научната медицина на базата на внедряване на компютърни системи, обединени в световен мащаб чрез Интернет и използването на най-модерен софтуер, е яркото бъдеще на природонаучната медицина.

Спрете антибиотиците и ходенето по доктори:

След години отчаяние с антибиотици и многобройни настинки и болести открихме, че съвременната медицина често допринася да разболява децата ни.

С капсули от чесън, природни билки за масаж и др. естествени продукти много от болестите вече се оказват много лесно преодолими. С времето имунитета на децата се засилва и те все по-рядко боледуват. Това им позволява и повече да спортуват, което допълнително подсилва имунната им система.

Продуктите описани в тези страници заместват ходенето по доктори и скъпите лекарства. Те помогнаха на нашите семейства да преодолеем огромно разнообразие от болести още в самия начален стадий. Прочети още...

КРАСОТА ОТВЪТРЕ


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации