Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

РОЯЛ БИЛКОВО МАСЛО 101

Цена: 100 мл 34 лв.


Биоактивно масло, богато съчетание на фини билкови етерични масла, допринасящи за повишаването на жизнеността и силата. Благодарение на изключителното въздействие на висококачествените масла от тамян, женшен, розмарин, мащерка, валериана, лавандула, канела, ангелика, камфор и много други, е изключително ефективно за облекчаване на много проблеми, като болки в костите, главоболие, повишена температура, възпаление на мускулите, възпаление на гърлото, болки в краката (породени от нарушена циркулация и разширени вени), бронхит и кашлица, грижа за устната кухина, против неприятен дъх, при ежедневна умора и изтощение, преди и след спортни дейности. Изключително подходящо и за релаксиращ масаж на тялото, за инхалации и за освежаване на въздуха в затворени помещения.

Маслото е естествен концентрат, произведен от корени, плодове и други части на голям брой растения и билки.


РСИ    
намаление 
      15% намаление от 18.03. - 22.03.2019 г.    
34,00 лв  28,90 лв.

Състав:
  • Лимонен, линалоол, цитрал, гераниол, евгенол, цинамал, цитронелол – от натурални етерични масла
  • Ментол, камфор, терпентин
  • Масла, извлеци и екстракти от плодове, цветове, стъбла и корени

Препоръки при употреба:
- за грижа за тялото, за общо освежаване и премахване на неприятни миризми, при потене и др. - сутрин и вечер след душ разтрийте няколко капки върху гърдите, шията, тила, гърба, ръцете, краката и ходилата.
- при признаци на умора и изтощение 2 - 4 капки се втриват върху челото, слепоочията, кожата на главата и шията. Освежава и ободрява.
- преди спортни тренировки, разходки или планински преходи, масажирайте бедрата, прасците и стъпалата с няколко капки от маслото, като повторите процедурата и след тренировката или прехода.
- преди спорт, пътувания или туризъм, ден по-рано се масажират раменете, бедрата, прасците и стъпалата.
- за грижи за краката, особено при изгаряне или болки, както и за премахване на неприятната миризма на краката добавете няколко капки от масло във ваната за крака.
- за масаж може да смесите Роял билковото масло 101 с малко растително масло. Препоръчва се след баня, душ, спортни занимания.
- подходящо за грижа за устната кухина или след стоматологични манипулации, както и срещу лош дъх. Добавете 2 капки от маслото към водата за уста, за цялостно освежаване на устната кухина и подобряване на дъха.

Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите или прилагането на маслото в неразреден вид върху лигавиците. Тъй като етеричните масла и ароматни масла увеличават фоточувствителността на кожата, не ползвайте солариум и не се излагайте на директна слънчева светлина след прилагане на маслото!

Опаковка: 100 мл

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации