Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Чипове за мобилен телефон Phone Guard

Чипове за мобилен телефон Phone Guard


цена (2 бр.): 51 лв
Защита срещу нежеланите лъчения от мобилния телефон. Да живеем днес без мобилен телефон ни се струва немислимо. Но освен удобството си, употребата на мобилен телефон има и някои нежелани ефекти. Като странично явление все по-често могат да се появят главоболие, безплодие, депресия, слаба концентрация и т.н. Затова ви препоръчваме употребата на Чиповете за мобилен телефон, които ще ви предпазят от вредното влияние на излъчванията и ще ви позволят да разговаряте дълго, без да имате притеснения за здравето си.



Предпазва от:
  • главоболие, предизвикано от употреба на мобилен телефон
  • отстранява ефекта на „горещите уши”
  • промяна в мозъчната активност
  • промяна на хормоналната картина
  • опасностите, възникващите при изграждането на клетките
  • слаба концентрация и загуба на памет
  • промяна в сърдечния ритъм
  • безплодие
  • промяна в кръвната картина
  • състояния на изтощеност
  • депресия
  • отслабване на имунната система
  • рак ЧИП ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН – ЗАЩИТА СРЕЩУ „ЕЛЕКТРОНЕН СМОГ”


Какво представлява ЕЛЕКТРОСМОГЪТ? 

Думата електкросмог означава замърсяване на околната среда в резултат на електромагнитни лъчения. Това понятие включва различни явления. Различаваме нискочестотни и високочестотни излъчвания и полета. Електросмогът е изкуствено предизвикано лъчение, влияещо на естествените функции на човешкия организъм и често водещо до тяхната промяна. Вредните излъчвания натоварват организма и като последствие от това се появяват главоболие, променена мозъчна активност, нарушения в хормоналната и кръвната картина, ритъмни нарушения, безплодие, изтощение, депресия, отслабване на имунната система и др.

С каква цел е разработен ЧИПЪТ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН? 

Независимо от възможните рискове, немислимо е да прекратим употребата на мобилни телефони в днешното забързано ежедневие. Затова са създадени Биофотоните за мобилен телефон - Phone Guard (Чип за мобилен телефон), за да предотвратят нежелателното действие на излъчването му. Използуването на тази технология не оказва влияние върху качеството на мобилната връзка (няма никакви смущения в приемането).

Как действа Чипът за мобилен телефон? 

Биофотонната технология е в състояние с помощта на катализирания и дефиниран спектър на електромагнитните колебания да покрие нежелателните честоти, които влияят върху организма и по този начин да намали тяхното въздействие.



Водеща причина за смъртност - Лекарствата!
Природолечение
Аква кърпа
ЛУГАТА И ЛЕЧЕБНАТА КАЛ

Чипове за мобилен телефон Phone Guard

3 коментара:

  1. Това е велика шарлатания! Горе имаме безредно използване на "научни" думички с цел да се продаде нещо безполезно. Всъщност в този блог изобщо има само такива неща. Нямате ли малко срам?! Прочетете това и мислете с главите си! http://www.knigolandia.info/2011/09/blog-post_09.html

    ОтговорИзтриване
  2. Никога не бих предлагала нещо, което не съм ползвала или някой от познатите ми. Продуктите на РСИ са много хубави и качествени. Ползвах повечето от тях и това ме накара да се доверя изцяло и на другите им продукти. Но благодаря за вашето мнение.

    ОтговорИзтриване
  3. Опит на моята позната: ПОМАГА СРЕЩУ ГЛАВОБОЛИЕ

    За главоболие мога да кажа от опит на моята позната, която много ползва мобилни телефони и види разлика при този, на който има чипа.

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации