Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

Витамини

.

Капсули с витамин Е-100

Витамин на младостта, витамин на плодовитостта... Изключително силен антиоксидант – подобрява циркулацията и предпазва кръвоносната система, намалява кръвното налягане, засилва имунната система и жизнените сили на организма, поддържа кожата жизнена и подпомага възстановяването на тъканите, влияе положително върху плодовитостта при мъжете и жените, предпазва очите, необходим е за нервите… За хора, които имат проблеми с циркулацията и кръвоносната система, на спортисти, пушачи.
Подробно


Капсули с витамини В-комплекс

Капсулите съдържат всички важни витамини от групата на В-комплекс (B1, B2, B6 и B12). Тези витамини са важни за: нервите и мозъка, обмяната на веществата, храносмилателния тракт, лигавицата и кожата, кръвообразуването, както и за подобряване на концентрацията. Препоръчват се за спортисти, за хора в напреднала възраст, изложени на стрес, при проблеми с кожата и косата, за вегетарианци, бременни жени, пушачи и хора, редовно консумиращи алкохол.
Подробно

Таблетки от А до Z

Капсулите съдържат всички важни витамини от групата на В-комплекс (B1, B2, B6 и B12). Таблетките от A до Z съдържат 25 необходими витамини, минерали и следи от елементи, грижливо балансирани като се започне от витамин А и се стигне до цинк (Z)...необходими за костите, зъбите, мускулите, нервните клетки, хормоните и ензимите. Липсата дори на малки количества витамини и минерали може да доведе до здравословни проблеми. Снабдяването на организма с тези изключително важни хранителни съставки е предпоставка за вашето здраве, активност и добро самочувствие.
Подробно

Капсули с Бета-каротен

Известен като провитамин А – важен е за поддържане на доброто зрение, предпазва лигавицата на дихателната, храносмилателната и пикочната система, за сигурно излагане на слънце, изграждане и здрава структура на кожата, косата и ноктите. Препоръчва се на всички, които желаят да защитят своя организъм и зрение от вредните околни влияния, както и на лица, работещи с компютри или прекарващи дълго време пред телевизора.
Подробно

Витамин С на прах

Витамин С е активатор на клетъчната обмяна на веществата, силен антиоксидант, дава сила, увеличава трудоспособността, общите съпротивителни сили на организма, укрепва мускулите и венците, предотвратява различни инфекции. Изключително полезен при: състояния на постоянен стрес, повишена температура, зачестили простуди, възстановяване след прекарана болест, приемане на контрацептивни средства, пушене и консумация на алкохол, бременност и кърмене, за спортисти, за възрастни и лесно разболяващи се хора.
Подробно

Капсули с мултивитамини

Съдържат витамини B-комплекс, C и E, както и други ценни съставки. Препоръчват се за: стимулиране на жизнения тонус - подобряване на трудоспособността, концентрацията, нервната дейност и общите съпротивителни сили на организма, след прекарана болест, при бременност и кърмене, при състояния на обща отпадналост и пренапрежение. Тяхното засилено приемане е необходимо за спортистите, при тежък физически труд, за бизнесмени и ученици. Подобряват дневния хранителен режим и предотвратяват усложнения, дължащи се на липсата на витамини. Могат да се използват и от диабетици.
Подробно

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации