Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

ДИЧО ОЗОНАТОР ЗА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ

Цена: 720 лв.

ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

   Съчетавайки постиженията на микробиологията, електрониката и техниката, Озонаторът за дома на Тянши (Тиенс) е успешно приложение на уникалните свойства на озона (О 3) в модерното ни ежедневие. Дезинфекция, пречистване и освежаване; разграждане на пестицидите в плодовете и зеленчуците - с тези функции озонатора на Тиенс ефективно разрешава обичайните проблеми с лошото качество на въздуха и бактериите в домовете ни. Озонаторът на Тиенс е необходмо средство за подобряване на качеството на живот на модерното семейство.
   Огромният прогрес на цивилизацията е задоволил много от материалните ни нужди, но редом с това е донесъл и множество опасности за здравето. Храните, които приемаме ежедневно - плодове, зеленчуци, ориз, месо, риба - съдържат пестициди, изкуствени торове, хормони, бактерии и други опасни за здравето вещества. Незабележими в ежедневието, натрупването им причинява отслабване на организма, а вредният ефект може дори да се предаде на следващото поколение. Мирисът на формалдехид в наскоро пребоядисания ни дом, бактериите по приборите за хранене, бибероните, играчките, дрехите и бельото - всички те крият опасности за нашето здраве.
 Въпросът е какво можем да направим?

Функции:
1.
Разграждане на пестицидите в плодовете и зеленчуците, дезинфекция, запазване на продуктите свежи.
2. Дезинфекция и освежаване на месо - уредът ефективно унищожава бактериите в месото и го запазва свежо за по-дълго време.
3. Дезинфекция на кожата. Мийте ръцете и краката си с озонирана вода. Ако части от тялото ви са засегнати от гъбични инфекции, измиването им с озонирана вода ще даде добри резултати.
4. Пречистване на въздуха в помещенията.
5. Дезинфекция на чинии, биберони, кърпи, дрехи и др.
6. Дезинфекция на аквариуми, увеличаване на кислородното съдържание.
Потопете озониращия камък в аквариума. Озоновите молекули освобождават във водата чист кислород, който унищожава бактериите, окислява и разгражда замърсяванията и предпазва храната за рибки от гниене. Повтаряйки процедурата по 5 минути на ден, ще унищожите паразитите и бактериите по кожата на рибките и ще ги запазите здрави.


Озонът (O3) е мощен природен окислител.Озонът (О3) е естествен агент, който чрез окисление унищожава биологичната структура на бактерии, вируси и други микроорганизми в кратък период от време, следователно той убива бактерии, дезинфектира и обезпаразитява, повишава антисептичните свойства и запазва свежестта, премахва лошата миризма и пречиства въздуха.Неговите антимикробни свойства са най-мощните сред други стерилизиращи агенти. Озонът е 50 пъти по-ефективен и има 3000 пъти по-бързо бактерицидно действие в сравнение с хлора. В същото време, по време на използването му не се отделят канцерогенни вторични продукти, какъвто е случаят с традиционния хлорин.
TIENS създаде генератор на озон - TIENS DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II - който се възползва от уникалните свойства на Озона за нуждите на всекидневния живот. Устройството използва електрически разряд за трансформиране на кислорода - O2 във въздуха в Озон - O3. Озонът действа на базата на окислението. По време на реакции, включващи Озон, допълнителният кислороден атом се освобождава и се свързва с веществото Озон, на което реагира. Накрая се създава чиста и стабилна молекула кислород (О2). Озонът, освобождаван от TIENS DiCHO Озонатор за почистване на Плодове & Зеленчуци, Генерация II въздейства на водата до получаването на озонирана вода, която има силен ефект на стерилизация и може напълно да дезинфекцира храни, за да ги направи безопасни за ядене или консумация. Разтворен във вода, Озонът е дори по-мощен. Затова, Озонът се използва в различни сектори на индустрията: храна, месо, млечни продукти или козметика.
Дори и малка концентрация на Озон убива акари и предотвратява по-нататъшното им разпространение. Озонът причинява разпадането на въглеродните пръстени, които могат да бъдат открити във веществата, съдържащи се
в разтворители, органични лакове, лепила и други. Озонът унищожава миризмите и вредните ефекти, които те имат върху хората и животните. Освен това, разтворен във вода, Озонът има още по-добър стерилизиращ ефект.
Чрез използването на Озон, се премахват всички вредни остатъци във водата, храната и кухненските прибори, което дава превъзходство на Озона пред останалите бактерициди.

Можете да го вземе за по-ниска цена, като се включите във фирмата Тиенс. Попитайте как.

Повече Тиенс продукти:
уред - озонатор за хладилник
масажьор- гребенче
Антилипиден чай
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации