Спрете антибиотиците лечение
Заместете антибиотиците с естествени продукти. Нови изследвания.. Прочети >>>
Още:
Рецепта против грип и настинка
Квантово лечение
Имунитета

Силата на масажа
Енергийно лечение

цена на "ЧАЕВЕЦ": Масло от чаено дърво, Млечния конкрет от д-р Фьорстер

КОЛАГЕН крем

Цена: 50 мл. 34,00 лв.
КОЛАГЕН крем е иновативна комбинация 3 в 1 на основата на овес, маслиново масло и хидролизиран протеин от пшеница, обогатена с арганово масло, масло от жожоба и студено пресовано масло от кайсиеви ядки. Кремът е с висока концентрация на натурален, водоразтворим, активен колаген (Maricol S). Препоръчва се за интензивна грижа на зрялата кожа. Натуралният колаген намалява напрежението и подобрява еластичността на кожата на лицето, шията и деколтето, като същевременно намалява признаците на стареене. Кожата изглежда по-млада, а дължината и дълбочината на бръчките е намалена.
КОЛАГЕН крем е предназначен за суха, изложена на външен стрес и зряла кожа. Колагенът е отговорен за овлажняването и защитата на кожата, като възстановява естествената енергия на клетките, повишава нивата на имунната защита и забавя стареенето на кожата. След първото третиране, кожата изглежда напрегната поради така нареченият "лифт ефект", но след няколко дни придобива значително по-силна структура и става мека, хидратирана и подхранена.

РСИ      намаление       25% намаление от 29.07. - 03.08.2019 г.   
34,00 лв 25,50 лв.

СЪСТАВ:
 Овес, Маслиново масло, Хидролизиран пшеничен протеин, Арганово масло, Масло от жожоба, Масло от кайсиеви ядки (студено пресовано), Растителен глицерин, Колаген

ПРИЛОЖЕНИЕ И ДЕЙСТВИЕ: 
- крем за лице с висока концентрация на активен колаген
- предназначен за суха, изложена на стрес и зряла кожа
- колагенът допринася за хидратацията, възстановяването и защитата на кожата
Не съдържа парабени, парафини, изкуствени оцветители и аромати! 

ХАРАКТЕРНО ЗА СЪСТАВКИТЕ:
 Овес – Овесеното масло е богато на антиоксиданти, есенциални мастни киселини и природни омекотители. Има силно изразено противовъзпалително и заздравяващо раните действие, притежава и антибиотичен ефект. Успокоява кожата и я прави мека и еластична, подобрява защитните и възстановителните й функции.
Маслиново масло – Съдържа всички видове мастно разтворими витамини, фитостероли и фосфолипиди. Маслиновото масло предотвратява изсъхването на кожата, а като следствие от това и образуването на бръчки.
Хидролизиран пшеничен протеин – Подобрява капацитета на задържане водата в кожата и има възстановяващо и успокояващо действие. Кожата се хидратира в дълбочина.
Арганово масло – Благодарение на съдържащите се в него мастни киселини (най-вече линоленова), овлажнява кожата и е мощен антиоксидант. Забавя процесите на стареене на кожата, възстановява я след изсушаване и я предпазва от вредните въздействия на средата. Съдържащите се в него сапонини поддържат кожата гладка и мека, а стеролините предотвратяват възпаления и екземи.
Масло от жожоба – Естественото масло от жожоба е източник на енергия и свежест за всички типове кожа. Специфичната му структура създава защитен „филм” върху кожата, който я предпазва от прекомерната загуба на влага и неутрализира вредните външни влияния. Регенерира кожата, стяга я и действа превантивно срещу появата на бръчки.
Масло от кайсиеви ядки (студено пресовано) – подхранващо и омекотяващо масло, което лесно попива в кожата. Маслото е изключително подходящо за дехидратирана, деликатна и чувствителна кожа. Богато е на витамин F, който е важен биостимулатор за различни физиологични и биохимични процеси в организма. Успокоява възпаленията по кожата и спомага за регенерацията. Съдържа и природен восък, който действа като натурален филър. Препоръчва се особено при суха, деликатна, преждевременно състарена и възпалена кожа. Омекотява, подхранва, запазва влагата и активира обмяната на веществата.
Растителен глицерин – Глицеринът е вторичен продукт от извличането на масла. Хидратира и овлажнява кожата на лицето, косата и тялото. Запазва естествената еластичност на кожата и укрепва защитната бариера на кожата, като по този начин я предпазва от неблагоприятните атмосферни условия и замърсяванията във въздуха. Абсорбира водата от въздуха, с което прави възможно усвояването и пренасянето й в кожата.
Колаген – Основен компонент на кожата, костите, сухожилията, връзките и хрущялите, включително тези, които защитават ставите. С възрастта производството на колаген намалява, което води до първите признаци на стареене и загуба на еластичност на тъканите. Колагенът действа като мощен регенератор на кожата и стимулира обновяването на клетките, оставяйки кожата гладка и мека.

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА: 
Нанасяйте сутрин и вечер крема на тънък слой върху почистената кожа на лицето, шията и деколтето.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Популярни публикации